Tags

, , , , , ,

Hold nu lige op….de der kornblomster de vokser da som om de var blevet betalt for det. Jeg såede dem for to dage siden og til morgen opdage jeg der var små spire både der hvor jeg havde sået dem i bedet og i altankassen. 

Til morgen så de sådan her ud og at pletten ser lidt underlig ud i bedet er fordi jeg havde smidt noget specielt jord til forspiring der hvor jeg såede dem.

Blandet kornblomster - taget her til morgen.

Blandet kornblomster – taget her til morgen.

Blandet kornblomster - taget her til morgen.

Blandet kornblomster – taget her til morgen.

Her til aften tog jeg igen billeder af begge steder og man kan se de i løbet af dagen er vokset ret meget….så det var da ikke lang tid før jeg kan se små rigtige planter. Dem i altankassen skal flyttes ud et sted i haven, men ved ikke lige helt hvor endnu, men finder nok en plads til dem.

Blandet kornblomster - taget sidst på eftermiddagen.

Blandet kornblomster – taget sidst på eftermiddagen.

Blandet kornblomster - taget sidst på dagen.

Blandet kornblomster – taget sidst på dagen.

Og så er der fuld gang i min klatre Hortensia og den har den svage lyseblå som jeg købte dem i sidste år…..men sjovt at se der er en enkelt lille blomst i klasen der har nogen meget blå striber 🙂

Isblå klatre Hortensia.

Isblå klatre Hortensia.

Isblå klatre Hortensia.

Isblå klatre Hortensia.

 

Isblå klatre Hortensia.

Isblå klatre Hortensia – her kan man se den ene lille blomst have meget klare blå striber.

Jeg fik frø med posten idag….nogen jeg havde bestilt hos en privat på nettet. Jeg havde jo for længe siden skrevet om at jeg gerne ville have en Sort Foldblads plante men kunne ikke finde frø til den, men det lykkes så forleden og de kom så i dag og hun havde været så sød at sende en masse frø med til sorte Stokroser og jeg elsker stokroser og blev vildt glad for dem. Disse frø er blevet forsået i dag og nu glæder jeg mig til at se om de kommer…..jeg brugte så kun halvdelen af frøene hvis det skulle gå galt og så kan jeg jo forsøge igen næste år og så gøre det om foråret.

Lægger lige et billede af Sort Foldblads planten ind igen…..så man kan se hvad det er for en jeg skriver om.

Sort foldblad - Veratrum Nigrum.

Sort foldblad – Veratrum Nigrum.

Vejret har gjort at jeg fik luget ukrudt og slået græs…..men kors det var varmt. Jeg prøve at lægge mig og tage solbad i eftermiddags men det magtede jeg ikke fordi det var så varmt. Men bare det at sidde ude i skyggen og nyde vejret er jo en gave i sig selv og jeg fik da lidt sol imens jeg lavede noget. Og nu nyder jeg det er gjort og for kort tid siden fik alt en ordentlig omgang vand……det kunne ses på Hortensiaerne at de manglede vand, men de er også meget krævende hvad det angår og jeg har ikke fået vandet de sidste 5-6 dage tror jeg.

Så nu vil jeg slappe af indendørs…….og måske se et eller andet i fjernsynet hvis der er noget jeg finder spændende.

♥ Live by the Sun…..Love by the Moon.

Reklamer