Tags

, , , , ,

Åh jeg hader at skulle rende efter tøj og den slags, men den bluse jeg havde fundet til brylluppet var sku ikke god nok da den var gennemsigtig og så er det jeg igen siger til mig selv….hvorfor fanden prøvede du den ikke. Nå men godt nok er det en mdr siden jeg købte den og jeg har ikke fjernet mærke eller prisskilt, så måske de er søde der over og tager den retur og fint nok hvis bare kan få noget andet…..for ellers kommer den jo bare til at hænge uden at blive brugt og det er lidt ærgerligt. Så jeg krydser finger 🙂

Så jeg tog mig sammen og gik op i byen i eftermiddag og kikkede efter en ny bluse og endte i en ny butik hvor jeg fandt en skøn grøn bluse som er luftig og har ærmer som jeg helt ville den skulle have og så stod den super flot til den brune kulør jeg jo har om sommeren. Og det ser egentlig ok ud med den sorte nederdel og bolero jakke…..måske lidt mørkt nu det er sommer, men når man ikke kan finde en lys lang nederdel i store str så må man jo ty til sort. Hende i butikken gav mig ret i at der intet fandtes i langt i lyse sommerfarver og så er det jeg tænker…..jeg kan da ikke være den eneste der gerne vil have det, så måske man skulle få fat i de firmaer der laver den slags tøj og tage en snak med dem. Det kan jo ikke skade og hvem ved måske man kunne få gang i et eller andet. Nå men det var et sidespring 😀

Prøvede at tage et billede af tøjet…..men lyset er ikke så godt men man kan nok fornemme farven på blusen 🙂

Mit tøj til brylluppet.

Mit tøj til brylluppet.

På vej hjem så jeg datteren var oppe hos hendes veninde der står i en skøn butik hendes mor har og som har det skønneste tøj (hvis man kan bruge alm str) og så lidt andre ting og jeg smuttede over til dem…..dvs datteren så mig inden jeg nåede der over og kom ud og kaldte på mig. Og begge piger gav mig ret i det var en pæn bluse og at den ville passe rigtig godt til mig og så kan jeg jo kun være tilfreds. Men så endte det jo med jeg måtte købe et par sandaler de handler med. Havde haft kik på dem da de postede på facebook de var kommet hjem…..men 500 kr er mange penge, men da det stort set er det eneste fodtøj jeg kan gå i uden jeg får mere ondt i ryggen og jeg jo skulle have nogen til brylluppet da dem jeg havde fundet ikke var gode nok, ja så sprang jeg ud i det og købte dem og det er jeg super glad for nu og de er bare så skønne at have på. Nogen vil nok sige det kan man ikke have på til et bryllup…..tja så må jeg jo sige det er den slags fodtøj min læge siger jeg skal bruge da jeg ikke må have noget på med hæl og ja så er der ikke så mange muligheder 🙂

Fonnesberg sandaler fra Italien.....de er super lækker at gå i og ret fede med de små sølv nitter.

Fonnesberg sandaler fra Italien…..de er super lækker at gå i og ret fede med de små sølv nitter.

Nitterne er slebet sådan at de skinner som små krystaller når lyset falder rigtigt på dem og gør de ser ud af lidt mere en bare en alm sandal 🙂

Og så går vi den sidste måned i møde inden brylluppet og jeg fik bestilt en del ting på nettet som jeg skal bruge på dagen og så er der nogle dages arbejde når det dukker op, samt skal nederdelen lægges op….ok det har jeg skrevet før og stadig ikke fået det gjort, men nu kan jeg snart ikke udskyde det mere. Ringpuden skal også sys og nu har jeg jo stoffet så det er bare at få symaskinen frem og i gang….så næste gang det regner så må jeg tage mig sammen 😀

I morgen skal jeg med datteren op til hendes frisør hvor hun skal klippes lidt og så have lysnet håret en smule og lavet enkelte mørkere striber, samt skal de bagefter sætte hår og finde ud af hvordan det skal sidde til brylluppet. Det bliver spændende at se hvad de finder ud af og hvordan hendes hår reagere, for det er nok langt men hun har tyndt og meget fint hår og det er svært at få til at sidde, men ok en frisør ved jo hvad der skal til. Så der kommer jeg til at sidde i 3-4 timer imens de ordner det…..godt jeg kan tage hækletøj med og på den måde få tiden til at gå 🙂 Torsdag skal jeg selv klippes…..men det er heldigvis hurtigt gjort og det bliver fra morgenstunden, der er heldigvis ikke tidsbestilling…..jeg skal måske bare vente til hende der altid klipper mig er ledig, men det gør jeg gerne da hun er den eneste der kan gøre det ordentligt 🙂

Tja det var dagens ord her fra i dag…..nu vil jeg slappe af da ryggen kludre meget i øjeblikket hvilket er rigtig træls, men heldigvis kan det ikke ødelægge mit humør og vilje til at lave det jeg vil 🙂

♥ The purpose of our lives is to be happy !