Tags

, , , , , , , ,

Det er bare så super hyggeligt når der sker noget i weekenderne og lørdagen gik med en tur til Korsør hvor vi skulle op for at fejre min nieces 10 års fødselsdag. Og hygge det blev der og vi fik så meget kage og mad at jeg kan klare mig en hel uge nu uden at spise noget….tror jeg nok 😉 Ok jeg spiser så ikke så meget da jeg ved jeg ikke kan have det og på trods af jeg holdt meget igen så kunne jeg godt mærke jeg havde fået mere end godt var…..og jeg var en smule skidt tilpas da jeg kom hjem. Men når jeg ser på hvad jeg indtog så var det jo kun en lille bolle, et lille bitte stykke brunsviger og et lille stykke lagkage og aftensmaden bestod af gril hvor jeg spiste en grilpølse og så salat med lidt pasta til. Så man kan jo ikke komme og sige jeg åd…..men i og med jeg stort set intet spiser herhjemme ja så kan maven ikke klare ret meget. Og hvor ville jeg ønske det kunne ses på kroppen…..men det kan man så ikke 😦

Ok nu skal jeg ikke holde tale om min mad og spisevaner, for dagen var super hyggeligt og jeg nyder at være sammen med min bror og svigerinde samt niecerne og de gæster der kommer som jeg jo kender, samt var datteren og svigersønnen. Det eneste der er ved sådanne komsammen er at jeg bliver træt i min ryg og får ondt, så turen hjem var ikke så rar pga smerter og det eneste jeg havde lyst til da jeg var hjemme kl ca 23 var at finde sengen og få rettet mig ud og slappe af. 

Heldigvis går det rimeligt ok i dag og jeg har da været ude på cyklen og fik handle lidt ind, men jeg er træt og kunne godt sove nu selv om klokken ikke er 17 endnu. Men det går vist ikke…..så jeg prøver at holde mig i gang så godt jeg kan og så finder jeg nok dynen tidligt i aften 🙂

Men en tur i haven skulle jeg da i dag…..mest fordi jeg fik øje på at en af de Stolte Kavalere var sprunget ud og det er den to farvet og den er bare super sød i farven. Nu kan man også se på klatre Hortensiaen at den får en anelse af den isblå farve og jeg håber den kommer til at skinne mere igennem når de springer helt ud. Den bliver flot når den vokser til de næste par år og jeg tror den har fået en super god plads der hvor den står……ikke for meget sol så det tørre helt ud og det er jo en fordel da de gerne vil have meget vand.

To farvet Stolt Kavaler

To farvet Stolt Kavaler

Stolte Kavaler....og der bliver et flor af blomster når de alle kommer.

Stolte Kavaler….og der bliver et flor af blomster når de alle kommer.

Isblå klatre Hortensia

Isblå klatre Hortensia

Isblå klatre Hortensia.

Isblå klatre Hortensia.

Isblå klatre Hortensia.

Isblå klatre Hortensia.

Og så synes jeg haverne har fået NOK regn nu……og vil gerne have solen kommer frem så man kan sidde ude og nyde det igen 🙂 

♥ I’m so tired, the bags under my eyes are bigger than my boobs 😉

Reklamer