Tags

, , , , , , , , ,

Hold nu op der er mange tomater på de tre små planter jeg købte. Klart er planterne blevet større men det er utroligt så mange tomater de kan holde til og der er så mange grene med blomster på at jeg kan få friske tomater rigtig længe når først de så småt begynder at modnes. Og ville det ikke være endnu mere lækkert hvis chilien modnes samtidig så jeg kan drysse frisk hakket chili over tomaterne 🙂 Der er nu tre chilier der har en pæn størrelse og jeg opgav at tælle små begyndende chilier og blomster da jeg nåede til omkring 50. Så jeg kommer da ikke til at mangle chili senere på året når de er klar til at spise.

Gul chili

Gul chili

Røde tomater.

Rød tomater

Gule tomater.

Gule tomater.

Små blommetomater.

Små blommetomater.

Gule tomater.

Gule tomater.

Som man kan se er billederne taget efter vi fik regn i formiddags efter en masse knald og brag, men det varede kun en times tid eller to og så skinnede solen det meste af eftermiddagen. Dog bragede det en del sidst på dagen uden der skete mere og nu er solen fremme igen.

Ja og det var så dagens vejrudsigt 😀

Fik også lige snuppet et par billeder af chokoladeblomsterne og de er yndige når man ser på dem, men selv om der er mange blomster på planten så er den nu ikke synderligt spændende at have i et bed. Men med tiden vil der jo være andre planter rundt om den og så vil den måske komme til sin ret der ude og også have så mange blomster at jeg nænner at plukke enkelte ind i en vase.

Chokoladeblomst.

Chokoladeblomst.

Chokoladeblomst.

Chokoladeblomst.

Og så fik jeg nykker i dag og gik i gang med at skille nogle balarina hjemmesko af som jeg har. De er lavet af dobbelt blødt stof med en blød sål så man kan kun bruge dem indendørs, men de er dejlige at have på hvis man bare lige synes fusserne bliver en smule kolde men ikke vil have sokker på. Desværre var de rigtig tyndslidte og ikke særlige kønne mere, så jeg tænkte at sådan nogen burde man kunne lave selv. Og jeg havde noget imteret skind liggende der kan strækkes og jeg fik så tegnet mønsteret af og fik klippet et lag ud af skindet. Nu skal jeg så finde noget blødt stof til indersiden og det kan være en kedelig t-shirt eller noget i den stil, samt have fundet noget tja ved ikke hvad man kalder det men det ligner det her tynde noget man pakker glas ind i dog uden det er bobbelplast. Ved jeg har en masse af det og da det var i mellem lagene i fodsålen ja så vælger jeg at bruge det der igen. Nå ja så noget fliseline men det kan jeg hente oppe i byen i næste uge sammen med nogle nåle til symaskinen der er specielle i spidsen (meget skarpe da det skal til for at sy i det skind) og den slags ligger jeg ikke lige inde med.

Gamle Balarina hjemmesko.

Gamle Balarina hjemmesko.

Nye balarina hjemmesko.

Nye balarina hjemmesko.

Er spændt på om de bliver som de skal og hvis de gør så vil jeg lave en stak til at have til vinteren, hvor det kan ske der dukker en veninde op der får kolde fødder fordi her ikke er gulvtæppe på og ja så selvfølgelig til mig selv så jeg ikke render tør 😀 Og man kan jo lege med farverne og stofferne på disse futter og hvis man gider kan man udsmykke dem….tja måske en ny hobby ved siden af mit hækleri 🙂

Og så tror jeg at jeg vil rydde op på min computer når jeg lukker ned her. Hvorfor er det at man gemmer 3 millioner sider med mad når man nu ikke laver noget af det og oftes hvis jeg så endelig skal bruge en opskrift så søger jeg bare på ny og glemmer at om alle dem jeg har liggende. Åh ja……så nu skal der sorteres og smides ud 🙂

♥ Being creative is not a hobby, it’s a way of LIFE !