Tags

, , , ,

Ja sådan havde jeg det lidt da jeg først på aften gik ud og vandede rigtigt godt. Havde taget en runde og den lille smule vand vi havde fået havde bare slet intet gjort ved jorden og planterne trængte til vand og ja så hev jeg slangen ud og gik i gang.

Alle fik mere en rigeligt vand…..for så kunne jeg slippe for at vande i morgen. Og jeg gik veltilfreds ind og gik i gang med et lille hækle projekt jeg havde fundet frem til og alt imens jeg sidder der og nørkler begynder det at lyne og tordne. Kune nogle enkelte gange og kort tid efter begynder regnen på en god måde at sile ned og vande alle de planter jeg allerede havde vandet og så er det man tænker…..spildt arbejde 🙂

Ok pyt…..nu ved jeg de har fået vand og ikke kommer til at hænge med hovederne og det er rart. Fik også set at der er et par enkelte knopper i mine stolte kavalere så det vare ikke længe inden haven og vaserne bliver prydet med disse skønne blomster Min lyserøde Hortensia er næsten i fuld flor og de hvide er tæt på at springe ud. Klatre Hortensiaen har også store knopper og det er den jeg glæder mig allermest til og især at se hvad farven bliver i år……forhåbentlig den jeg købte den som, men vi ved jo Hortensia er lid sjove med deres farve der bliver hvad nu end jorden de gror i tillader 🙂

Mit hygge projekt med hæklenålen er kommet i hus fordi det garn jeg købte forrige gang i Kbh er myndet på babaytæpper når den tid kommer og datteren elsker Ugler og så måtte jeg jo finde et mønster hvor der var firkanter med ugler i som senere kunne hækles sammen til et større tæppe. Og jeg fandt et mønster og har fået lavet en prøve og jeg er rigtig godt tilfreds med den og vil sætte mig til at lave flere. Jeg kan jo starte med at lave uglerne og øjnene og udsmykke dem med næb og klør og så sidenhen lave kanten rundt om. Uglerne er nu lette nok men det er noget pulderværk med øjnene og jeg skal finde en god måde at sy dem fast på så bagsiden ikke bliver for grim…..for ellers skal jeg lave en bagside og lave tæppet dobbelt og det var nu ikke meningen. Jeg kan ikke lægge mønstret ind da det ikke er mit eget og jeg husker ikke hvor jeg fandt det og printede det ud. Men finder jeg bloggen igen så skal jeg nok poste den her så andre evt kan få glæde af den.

Granny  Square med ugle.

Granny Square med ugle.

♥ Hookers do it with one hand !