Tags

,

Her er ikke sket det vilde da ryggen gik i strejke og det kom ikke bag på mig. Men pyt så fik jeg slappet af og det er jo heller ikke at kimse af 🙂

Jeg nyder mine kartofler og hold nu op hvor skal der lidt til at for glæde en 🙂 To aftner i træk har jeg fået varm mad og det er sjældent, men fordi jeg har egne kartofler er det pludseligt sjovt at lave mad. Og så har jeg fået kartoffelmadder med purløg fra egen have også…….er det ikke herligt. I år har jeg rigtigt fundet ud af hvor megen glæde det giver at dyrke noget man senere kan spise 🙂

20140623-102525-37525530.jpg

Sankt Hans er det så også i dag. Ikke en dag jeg som så ser som noget specielt, lige ud over det er min yngste nieces 10 år fødselsdag. Vi skal dog først til fødselsdag på lørdag og det glæder jeg mig til. Utroligt som tiden går og de kære børn bliver større og større.

Tror jeg vil bruge dagen i dag til lidt praktisk indendørs. Vejret er jo ikke til at sidde ude i og nu er jeg ved at være træt af blæsevejr. Men på den anden side så får man gjort en masse som man jo tilsidesætter når vejret er godt og man er ude hele dagen. 🙂

Pas på der ude i aften…….hvis du er til Sankt Hans bål.

Remind yourself that it’s okay not to be perfekt.