Tags

, , , ,

Sikke en glæde det kan give når regnen siler stille ned i 3-4 timer og det er hvad den har gjort her i eftermiddag. Nu kan haven klare det lidt igen og græsset vil blive pænt grønt. Jeg nød den rigtig meget fordi jeg havde være i haven ved middagstid og flyttet rundt på et par planter. Ikke nogen der er specielt godt om sommeren, men fordi det var gråvejr tænkte jeg det nok kunne gå an bare jeg vandede ekstra godt hvilket jeg også gjorde. At det så også vælger at regne er bare perfekt.

Fra morgenstunden fik jeg bagt boller som er lavet af en koldthævet dej udsprunget fra Annette Voss’s opskrift. Men fordi jeg ikke havde alle de ting hun bruger måtte jeg jo finde en udgave med de ting der var i huset og de blev ganske lækre og blev serveret til formiddagskaffe sammen med en veninde.

Bordet inden jeg fik en masse sat ind.

Bordet inden jeg fik en masse sat ind.

Koldhævet boller.

Koldhævet boller.

Koldhævet bolle.

Koldhævet bolle.

I aften har jeg fået ordnet noget til brylluppet og resten kan jeg først lave senere da der er nogle ting jeg skal have bestilt hjem, men det er en rigtig sød ting som jeg senere vil fortælle mere om. Hvis vejret i weekenden ikke er til at være i haven men dog tørvejr så cykler jeg ud efter hyldeblomster…..det er jo ikke nok jeg truer med det men ikke får det gjort og om lidt er de væk igen. Har besluttet at jeg vil have en hyldebærbusk i haven og den kan stå oppe i den ende der vender ud mot containerne og som er ved min baglåge, på den måde vil jeg om ikke andet have bare en lille smule der er let at komme til at plukke fremover. Men regner det i weekenden er der noget syarbejde jeg skal have gjort, for et er at jeg har købt en lang nederdel til brylluppet men jeg er jo ikke så høj og det betyder den selvklart er for lang til mig og det er også rart at få det gjort så jeg ikke har det hængende over hoved.

Og vi fik stof med hjem til den ringbære pude jeg skal sy og forventer datteren kommer forbi med det i weekenden sammen med de ting hun havde der hjemme der også skal bruges til den. Er lidt hyggeligt at skulle lave noget der får så stor en betydning til brylluppet 🙂

Dagens ord er hermed vidergivet og jeg vil lukke ned for i dag. Ønsker alle en god fredag aften 🙂

♥ Only Robinson Crusoe had everything done by Friday !