Tags

, , , ,

Når jeg skal være ærlig så har jeg ikke megen lyst til at tage til Staden i dag. Jo jeg vil helt klart gerne se hvor langt kjolen er kommet men det er så også det. Og fordi togene ikke passer ind med den tid datteren bookede ja så skulle vi enten skifte på hovedbanen eller vælge at gå der ud og ja datteren har valgt vi går. Og det frygter jeg en smule for jeg har det jo ikke så godt med de lange ture…..eller ryggen har det ikke. Jeg vil skam gerne og jeg gør det, men jeg ved det bliver et smertehelvede, da ryggen siden i søndags ikke har haft det særligt godt. Nå men nogle ekstra piller kan da gøre turen nogenlunde om end de ikke tager smerten og så kan jeg da trøste mig med at vejret er gråt og det er rart når man skal vandre fra banen til sidste ende Stor Kongensgade 🙂

Og så krydser jeg finger for vi kun skal der ind en gang mere og så kan tage kjolen med hjem. Næste måned bliver travl nok i forvejen og så vil flere ture være trælse midt i det hele. Og så er det jeg glæder mig over jeg kun har den ene der skal giftes……for hold nu op der er meget der skal ses til og ordnes. Jeg kunne skrive en hel bog om det når vi er færdige 🙂

Nå men lidt update fra haven er der også. Jeg prøvede i går at tage billede af min Violfrøstjerne plante og det er ikke en nem opgave og det endte med et billede lidt væk fra den så man kan fornemme hvordan den ser ud. Desværre er det et rigtigt dårligt billede men det må være sådan for nu.  Og blomsterne er lige ved at springe ud og det er dem man fornemmer i toppen. De er bare super søde og jeg glæder mig til de spreder sig og at jeg så næste år vil have flere planter.

Violfrøstjerne.

Violfrøstjerne.

Min rabarber kommer også bare så flot og det er jeg super glad for og håber den giver en masse rabarber næste år. Jeg skal have fundet ud af hvordan jeg gør med overvintring når nu den står i en potte…..men om ikke andet må den ind og stå i en krog ved bagdøren så den ikke går til. En skam jeg ikke kan plukke de stilke der er nu…..men jeg vælger at gøre som jeg har læst mig frem til og det er at lade den få fred i år selv om det er svært 🙂

Rabarber.

Rabarber.

Og så håber jeg vejret i weekenden bliver rimeligt ok, for så vil jeg cykle ud i verden og se om jeg kan finde hyldeblomster der ikke er fyldt med bil os. Jeg vil gerne have lavet hyldeblomstesaft da det er så lækkert at blande i et glas hvidvin med eller uden bobler, gin eller vodka eller ja bare som saft eller i en danskvand. 

Jeg kogte min myntesirup om i går da jeg ikke syntes at den smagte nok af mynte og jeg har været inde og rette i opskriften. Heldigvis er mynte noget der gror som ukrudt og jeg klippede 2 meget store håndfulde og kom i den portion sirup jeg havde og nu har den helt klart fået mere smag. Men tror jeg vil finde en alm mynte og se om den smager mere af mynte en min Marrokanske gør. Den dufter dog meget af mynte og den virker ok i min myntesukker men den dur ikke til sirup synes jeg.

Nå tiden er vist til jeg smutter i bad og gør mig klar til Kbh’s turen…….her kl 6.30. Nu har jeg også kun været oppe i en time fordi jeg skal bruge så lang tid på at få gang i ryggen. Nå men på med smilet og kom i gang 🙂

♥ A simple HELLO could lead to a million things !

Reklamer