Tags

, , , , ,

Hold nu op jeg er træt og havde jeg synes det var ok var jeg nok skredet i seng kl 18……meeeen så ville jeg jo helt sikkert også vågne midt i nat og ikke kunne sove mere.

Nå men turen til København gik ganske godt og vi valgte at stå af på hovedbanen da toget til østerport ikke passede med den tid vi havde og ingen af os gider at tage med S-toget. På hovedbanen blev vi mødt at et utal af rødklædte mennesker der lystigt delte små dåser Coca Cola ud….alm og zero versionen og vi snuppede da en med på vejen. Eneste minus var at de skulle åbne dem og det havde været bedre om vi kunne have gemt dem til senere. Nå men man skal jo ikke klage over gratis sodavand hvad end grunden så var til det.

Da vi jo var inde lidt over 10 var der heldigvis ikke en masse mennesker på strøget og vi nød turen op igennem. Heldigvis havde vi begge taget ordentligt tøj på for jeg skal da lige love for det blæste en halv pelikan, selv på strøget der er omgivet af de høje bygninger og ærlig talt så var det en smule koldt ind imellem. Men tror nu at skal jeg vælge så heller den slags vejr en høj sol og megen varme 🙂

Vi blev da også underholdt lidt undervejs da der jo altid er en masse der laver et eller andet på strøget. Og i dag var vi også heldige at se livgarden gå op igennem den sidste del af strøget og ud mod Amalienborg og vi synes det kunne være sjovt for en kort stund at lege turister og filmede det som ALLE andre ude fra jo gør 😀 Jeg måtte så også tage billeder af et par mænd der havde en ganske imponerende opstilling og fatter ikke hvordan de gør…..men den ene svæver i luften over den anden og holder kun i stokken eller hvad det nu er…..hmm….gad vide hvordan han kommer ned 🙂

På strøget mødte vi disse to :-)

På strøget mødte vi disse to 🙂

Og vi var heldige det passede med gåturen i roligt tempo og vi var ude ved butikken 10 min før aftalt og ja kom så heldigvis til med det samme og kjolen har nu fået de rettelser der skulle til, dog skal der lige laves en yderlig lille ting og ja så noget håndarbejde som jeg ikke vil komme ind på her 🙂 Og aftalen er vi kan hente den efter d. 14 juli og det passer jo fint og jeg er glad for vi kun behøver at tage der ind en gang til og skulle der være et eller andet der lige skal rettes til ja så gør de det med det samme og så kan vi smutte hen og spise frokost imens og så har vi aftalt vi skal for Ida Davidsen som ligger tæt ved og det er mere bare for hyggens skyld og fordi der jo er noget særligt ved hendes lange smørrebrødsseddel 🙂

Vi nåede et tog så vi var hjemme kl 15 og det var super dejligt. Og jeg nød at kunne smide mig i min stol med en kop varm kaffe og bare slappe af. Men jeg var ved at bryde sammen…ej ok det er så nok så meget sagt, men to af mine tomatplanter var væltet i blæsten og jeg var bange for det var gået ud over de tomater der var på planterne. Men heldigvis var der ikke sket noget og jeg fik flyttet dem alle tre og min chili i rimelig læ for blæsten. Og så er der endelig ved at komme gang i mine gule Spanske Margueritter, jeg var eller ved at tro de slet ikke ville komme da jeg nu har haft dem i vel ca 4 uger. men for en uges tid siden flyttede jeg dem op i en af altankassene på stakittet og så en i en potte på bordet og i dag var der få blomster i begge dele. Så de har måske haft godt af at blive flyttet…..who knows.

Gul Spansk Margueritte.

Gul Spansk Margueritte.

Billedet er måske knapt så godt da det jo blæste en del…..men på den anden side så har den sløret effekt faktisk en god effekt på selv billedet. Glæder mig til der kommer lige så mange blomster på de gule som jeg har på de lilla og hvide, for de blomster bare helt vildt og det vil blive super flot med mange i den gule farve. 

Nå kan mærke på kroppen jeg ikke skal sidde her mere i dag…..jeg sejler og det er fordi jeg er træt, så måske jeg bare skal finde min dyne nu og side det var den dag 🙂

Listen to the wind, it talks.

Listen to the silence, it speaks.

Listen to your heart, it knows.