Tags

, , ,

Ok jeg elsker fuglekvidder og nyder det normalt, men den satans gråspuvehan som husere i min have er ved at være så træls at man skulle tro det var en papagøje i bur. Han sidder dagen lang og kvidder i samme tone og det kan sku drive en til vandvid og så stalker han mig…..for han er omkring mig hele tiden. Nu jeg sidder her oppe i hvad jeg kalder kontoret eller gæsteværelset med vinduet helt åbent, ja så sidder han lige udenfor og skratter op. Kan man skyde gråspurve med kanoner er jeg tæt på at tænke 😀

Ikke det bedste billede men bare et hurtigt knips inden han smuttede fordi jeg stod der.

Ikke det bedste billede men bare et hurtigt knips inden han smuttede fordi jeg stod der.

I haven har mine tomater og ene chili fuldt fart på og det vare ikke længe inden jeg kan plukket modne tomater og det glæder jeg mig til. Jeg nær studerede chilien i går og hold nu op der kommer mange hvis alle blomster sætter frugt og det er jo super dejligt. Spændt på hvordan de smager for det er en gul variant og grunden til jeg lige har den er fordi det var den eneste de havde der hvor jeg købte den sammen med tomaterne.

Gul Chili.

Gul Chili.

Tomater....denne bliver dobbelt da to vist har været for tæt og nu vokser sammen.

Tomater – røde….denne bliver dobbelt da to vist har været for tæt og nu vokser sammen.

Blomme Tomater

Blomme Tomater

IMG_7848

Gule tomater.

Jeg prøvede at stikke fingerne ned i kartoflerne i går men kunne ikke komme så langt ned….så jeg blev ikke klogere på om der er kartofler under alle de blade der er. Ved ikke helt om jeg bare skal prøve at tage sækken op af kassen og så se hvad der er i den. Det er 6-7 uger siden nu jeg satte dem og der burde hvis alt er gået godt være kartofler neden under……men man kan jo ikke være sikker eller kan man 🙂

Åh ja……i morgen går turen igen til KBH og de lover dårligt vejr. Se det er for så vidt ok bare det ikke regner men det er jo ikke sikkert man er så heldig. Eneste gode er at vi ikke skal gå ret langt og at vi ikke skal på rundttur….hvilket min ryg så heller ikke vil synes om.

Nu vil jeg gå ud og skyde den satans gråspurv og så nyde haven og vejret 🙂

♥ Smile and let everyone know that TODAY, you’re a lot stronger than you were yesterday.