Tags

, , ,

Ja søndagen blev ikke helt som jeg forudså, dog er det alt sammen helt selvforskyldt og nu bagefter nyder jeg det er overstået.

Jeg brugte formiddagen til bare at hygge mig i haven og jeg fik pillet lidt ukrudt her og det på trods det planen var ikke at lave noget, men jeg skulle vente på solen fandt om til min plads hvor jeg havde valgt at tage sol. Det gjorde den så lige omkring middag og jeg smed mig på drømmesengen og fik lidt sol på bagsiden som jeg kalder det. Men da jeg jo ikke kan ligge i flere timer pga ryggen ja så rykkede jeg lidt imellem drømmesengen og en stol i skyggen.

Imens jeg på et tidspunkt sad og kikkede rundt i haven faldt mit blik på de fliser jeg jo ikke skulle bruge nu jeg havde fået lavet en lille terrasse af brolæggeren. Og de pyntede egentlig ikke og jeg skulle bare tage mig sammen til at få dem ud af haven igen. Og jeg ville ikke bede om hjælp da jeg fandt det lidt dumt at jeg havde fået familien til at hjælpe med at få dem der ind helt uden grund. Så jeg tænkte nu måtte det være og så måtte jeg rende det antal gange der nu var nødvendigt og tage det over flere gange.

Der var 104 fliser der skulle flyttes og da jeg kun kan tage to af gangen, ja så endte det med jeg over 3 gange rendte 52 gange frem og tilbage og eneste god ting var at jeg heldigvis ikke skulle så langt med dem. Men nøj jeg var færdig bagefter og mine arme var bestemt ikke glad for mig. Men jeg kunne nu nyde de var væk og glad ved at jeg havde gjort det. Jeg fik så fejet og ordnet der oppe og jeg gemte lidt af fliserne til evt brug senere og de blev placeret oppe ved siden af bænken og så satte jeg en potte der med min Citron Verbena som jeg fandt ud af kunne blive rigtig stor og ikke havde det godt sammen med de andre krydderurter.

Da jeg på et tidspunkt sad og nød en smøg sad jeg som så ofte før og kikkede op i himlen og fik øje på en lille plet hvor der var regnbue farver. Det var som om et eller andet genskinnede så det dannede farverne men der var ikke noget at se og det kan jo ikke komme fra noget helt nede ved jorden. Så undre mig lidt over hvad der har forårsaget det at det lignede regnbuefarver midt i skyen. Jeg fik taget et par billeder med mobilen men det er ikke så tydeligt som det var med det blotte øje.

Lille regnbueplet midt i skyerne.

Lille regnbueplet midt i skyerne.

Jeg høstede også den smule persille der var kommet op i min krukke og det var ikke meget, men tænkte at hvis jeg plukkede det der var ja så ville der vel dukke mere op i løbet af sommeren 🙂

Havens første persille.

Havens første persille.

Et billede af haven da jeg havde flyttet alle stenene ud over dem jeg ville gemme og haveslangen der er rullet ud til senere da jeg var klar over at jeg var nød til at vande når solen var ved at være væk.

Haven.

Haven.

For en gang skyld fandt jeg min seng ret tidligt i går (omkring kl 23) og jeg orkede ikke at skrive indlæg inden jeg gik omkuld, men kl 22.30 tog jeg lige et billede af haven set fra mit skråvindue i soveværelse og synd man ikke kan få lyd på om end der er helt stille ud over en enkelt fugl her og der som sad og pippede lystigt inden de også valgte at gå til ro 🙂 Der kan man så også fornemme de fliser og den potte jeg har lagt/sat ved siden af bænken.

Haven by Night.

Haven by Night.

Dagen i dag kommer til at bestå af at lave ingenting. Jeg kan godt mærke kroppen skriger på ro og det må jeg så acceptere. Der er så heldigvis ikke noget jeg skal ud over en tur ud og handle og det klare jeg også uden de store problemer. Og jeg er nød til at lytte til kroppen da jeg skal være klar til endnu en tur til Staden torsdag hvor vi igen skal ind og prøve brudekjolen. Men denne gang er det kun for det og vi tager ikke på bytur bagefter……vi skal jo der ind igen 1-2 gange og vi kan jo ikke rende Kbh tynd hver gang vi er der.

Så nu vil jeg smutte ud i verden…..nyd dagen der ude.

♥ The glory of gardening: hands in the dirt, head in the sun, heart with nature. To nurture a garden is to feed not just the body, but the soul !