Tags

, ,

Findes der noget skønnere end at vågne til fuglekvidder, sol og blå himmel……nej vel. Det skulle da lige være synet af noget smukt i haven.

Og noget smukt var der derude. Min klematis blomster bare helt vildt og det glæder mig så meget. Hvad jeg har lært undervejs er at der er utrolig stor forskel på klematiser og den lilla/vinrøde den er slet ikke nær så tæt eller blomsterfyldt som denne. Måske jeg skulle finde ud af om den står bedre et andet sted for at gro optimalt. Men for nu vil jeg glæde mig over min lyserøde klematis.

20140615-095824-35904581.jpg

Nu vejret er så smukt ja så skal dagen bruges på at tage sol og bare nyde det. Heldigvis fik jeg slået græs i går og her er så lidt ukrudt at jeg lader det vente til en anden dag…….hvis ikke det lige skulle være fordi jeg fik lyst til andet end at solbade og så ender med at fjerne det.

Rigtig god søndag der ud og husk at nyd det smukke vejr 🙂