Tags

De sidste to dage har været været underligt. Her har drevet en masse grå og kedelige skyr forbi ind imellem at solen skinnede. Men vi har ikke fået noget regne overhoved og det er jeg ikke særlig glad for. Hvorfor er det man vil have regn når der er tørvejr og tørvejr når det er regnvejr. Vi er nogle underlige skabninger. Nå men nu er vejret ikke det mest sjove at skrive eller tale om og det jeg egentlig ville frem til at jeg fangede et flot syn af skyerne i aftes da solen var på vej ned og der var det fedt at kunne rende op i soveværelset og tage billedet…..for så fik jeg et bedre udsyn end hvis jeg stod nede i haven.

Himlen d. 13.06.14

Himlen d. 13.06.14

Himlen d. 13.06.14

Himlen d. 13.06.14

Sad så og ledte lidt i alle mine billeder og faldt over nogle gamle billeder som jeg poster her nedenunder.

Dette er et billede fra omkring 2010

Dette er et billede fra omkring 2010

Denne sky var jeg bare helt vild med.

Denne sky var jeg bare helt vild med.

Skyer.

Skyer.

Skyer.

Skyer.

Skyer.

Skyer.

♥ The sky is the daily bread of our eyes !