Tags

, , , ,

Ikke så meget at skrive om så det bliver bare til et par billeder idag af de ting jeg ikke rigtig har vist fra haven endnu……men som nu er ved at være godt på vej til at ligne blomster eller andet 🙂

Kartoflerne vokser og vokser og jeg ved ærlig talt ikke om der er noget neden under alt det grønne og jeg ved ikke om denne sort skal blomstre først inden man tager dem op eller lade det grønne visne ned….eller. Jeg er lidt lost der og der er flere muligheder når man læser på nettet….min fejl er jeg ikke husker sorten og så er det lidt svært. Jeg kunne selvfølgelig prøve at se om jeg kan tage en plante op, for læste at var kartoflerne ikke store nok satte man dem bare ned igen og så voksede de vider. Men nu de står der i en pose i en kasse er det ikke lige så let som det er sagt og jeg er bange for at ødelægge planten ved at prøve. Men måske som datteren sagde…..stik hånden helt ned i jorden og se om du kan mærke dem 🙂 Måske det jeg skulle gøre 🙂

Kartofler.

Kartofler.

Mine lave solsikker kommer også fint og jeg tror jeg i morgen vil gå ud og dele dem lidt mere så der er mere plads imellem dem. Er bange for de kommer til at stå for tæt når de skal blomstre. Men dejligt at se de kommer så fint som de gør 🙂

Lave solskikker.

Lave solskikker.

Mine Stolte kavaler de gror også flittigt og de står godt nok tæt men ved det ikke gør så meget da de gjorde de samme sidste år. Dem glæder jeg mig rigtig meget til de blomster fordi de er så skønne i en vase. Men der går en rum tid endnu inden det sker 🙂

Stolte Kavaler.

Stolte Kavaler.

Og så er der mit blomster karse som jeg bare ikke kan huske hvad hedder rigtigt. Jeg havde helt glemt jeg have sået frøene og først da min veninde kom med jord til det andet bed da så jeg de var dukket op i det bed jorden skulle i og jeg måtte hurtigt flytte dem over i det bed de står i nu og de klarede flytningen og skulle gerne pryde stakittet i løbet af sommeren 🙂

Blomster Karse.

Blomster Karse.

Og så min sommerfugle busk som jeg fik af en veninde sidste sommer da jeg var flyttet ind. Det bestod kun af tre grene da det var en hun havde lavet selv fra skud fra hendes egen og i år er den bare gået helt amok og der kommer en masse blomster på den kan jeg se og det bliver sjovt, især fordi jeg elsker sommerfugle og den tiltrækker dem jo i massevis 🙂

Sommerfugle busk.

Sommerfugle busk.

Det var dagens ord her fra 🙂

♥ Strength doesn’t come from what you can do. It comes from overcoming the things you once thought you couldn’t.