Tags

, , , ,

Nej ok det passer jo så ikke helt, men sådan i det store hele så har jeg ikke lavet noget særligt.

Morgnen startede med bulder og brag….kortvarigt og så kom der ellers en masse regn eller sådan synede det, men når alt kommer til alt så var det vist ikke særligt meget. Det dryppede så lidt til hen over middag og ja så kom solen frem og lige nu er det pragtfuldt udenfor 🙂

Men jeg slap for at vande i aften og det sætter jeg stor pris på da jeg hader at rode med den skide vandslange som ikke er fem øre værd…..og jo den vander ok men den er stiv og ja dårlig, men jeg får ikke lige taget mig sammen til at købe en ny så længe den her virker 🙂

Min eftermiddag gik med datteren var på besøg og vi fik hygge snakket og det er altid rart og skønt når hun bare kommer forbi uden varsel. I dag havde hun været til eksamen og det var heldigvis gået godt og det er noget der glæder mig da jeg ved hun ind imellem har det svært med eksamen men når hun selv synes det er gået godt ja så er det dét også 🙂

Det var min mening at jeg ville lave koldskål til aften da jeg havde købt kærnemælk i går, men igen stod jeg uden kammerjunker og jeg gad ikke rende ud og handle og især fordi jeg ikke er så glad for dem man køber da mange af dem indeholder kardemomme som jeg ikke er så glad for….eller min mave er ikke. Så var det jeg kom i tanke om en opskrift jeg fået fra Peaceful Angels Garden som tiltalte mig og hvor jeg kunne undlade kardemommen men så havde jeg ingen sirup og ja så måtte jeg jo sætte de små grå i sving og kikke lidt her og der og sætte noget sammen der kunne ende med at blive til kammerjunker og det lykkes da også……de ligner da lidt kammerjunker. Det var kun en lille portion som man kan se på billedet, men er de gode vil jeg lave en større portion og nok også gøre mig lidt mere umage med at forme dem så de bliver mere ens 🙂

Hjemmelavet kammerjunker.

Hjemmelavet kammerjunker.

Hjemmelavet kammerjunker.

Hjemmelavet kammerjunker.

Nå men jeg fik så aldrig lavet det der koldskål for da jeg var færdig med kammerjunkerne så jeg klokken var tæt på 20 og ja så gad jeg ikke begynde på det, så det endte med en ostemad og en kop kaffe og så må jeg lave koldskålen i morgen 😀

Lidt billeder fra haven skal der jo også med…..ellers er der noget galt i den her tid hvor der sker så meget der ude. Nu er der også kommet små tomater på den sort der er lidt aflang i det og chilien har sat en frugt nu og der er flere på vej samt er der vildt mange blomster og bliver de allesammen til chilier ja så får jeg da noget at gå i gang med 🙂

Aflange tomater - det er dog en sort der kun bære små tomater så de bliver ikke ret store når de modnes.

Aflange tomater – det er dog en sort der kun bære små tomater så de bliver ikke ret store når de modnes.

Gul chili.

Gul chili.

Nu vil jeg tage en lille rundtur i haven inden jeg beslutter mig for om jeg skal se tv eller finde på noget andet. Håber alle får en god aften 🙂

♥ A weed is but an unloved flower !