Tags

, , , , , , , ,

Min evige skønne veninde ringede i dag og tilbød at komme med jord til det store bed og det kunne jeg jo ikke sige nej til vel 🙂 Og dejlig som hun er så måtte jeg ikke lave noget…..næ nej hun pillede ukrudtet væk, hentede jorden fra traileren med en trillebør og væltede det i bedet, her fik jeg dog lov til at rive det ud og fordele det, men ikke uden hun lige skulle rette det til da hun var færdig med at hente jord……hun er skøn og guld værd 🙂

Så nu kan jeg begynde at planlægge hvad der skal stå der og nu er det jeg skal være kreativ for det skal jo helst være noget der blomster meget, men også noget der står pænt hele sommeren. Jeg ved dog der skal stå et lille japansk hænge kirsebærtræ som jeg fik af de unge sidste år i fødselsdagsgave (gavekort). Godt nok blomster det kun ganske kort tid…..men det er og bliver det træ jeg holder allermest af og jeg elsker når de blomster for intet er smukkere.

Stenbed.

Stenbed.

Og ellers er min dag gået med bare at nyde det gode vejr sammen med et nyt projekt på hæklenålen. Fandt det sødeste mønster hvor man bruger to eller flere farver og hækler så det næsten kommer til at ligne små hjerter og tænkte det kunne jo evt bruges til barnevognstæppe en dag. Det er i hvidt og lilla…..men lidt svært at se fordi jeg tog billedet ude i haven og på en rød bagrund.

Barnevognstæppe - måske.

Barnevognstæppe – måske.

Der kom da selvfølgelig også lidt billeder i kassen af nogle af havens blomster og i dag er det roserne der er sprunget så fint ud og bare skulle foreviges. Elsker især den gule som er og bliver min favorit farve på roser. Men den hvide er bestemt også yndig og blandt favoritterne.

Gul rose.

Gul rose.

Gul rose.

Gul rose.

Hvid rose

Hvid rose

Hvid rose.

Hvid rose.

Hvid rose.

Hvid rose.

Og da min veninde kørte hjem så jeg at der i buskadset på parkerings pladsen stod en kaprifolie og den måtte jeg da hen og klippe i og have med ind og sætte i vase. De er lige ved at være færdige og jeg ærger mig over jeg ikke har opdaget den noget før, men nu ved jeg det til en anden gang. De er så smukke og særlige dekorative i en vase. Desværre dufter denne her ikke…..for ellers dufter de normalt skønt.

Kabrifloie IMG_7786 IMG_7788 IMG_7790

Sluttelig satte jeg mig ud kl 21.30 med en kop aftenkaffe og nød der stadigvæk var 21 grader udenfor og nød stilheden og fuglene der fløj rundt og pippede. Skyen fangede de sidste solstråler og det måtte jeg da lige fange også 🙂

IMG_7034

 

Sidder og lytter til radioen der sagte spiller ved siden af og de kom lige med en vejrudsigt……regn evt torden….som om, det har de lovet de sidste 5 dage og vi har intet set eller hørt her. Men det ville være rart for haven trænger godt nok til en ordentlig omgang regn nu. Så håber det holder denne gang 🙂

♥ I have found that if you love life, life will love you back !