Tags

, , , , ,

De sidste par uger har jeg sådan i perioder i dagtimerne og især om natten haft det varmt, ikke sådan at jeg har svedt som et svin men bare mere varm end man normalt vil være når man sidder/ligger stille. Og i og med det bliver ved så må jeg sku nok sande det er ved at være den tid hvor overgangsalderen begynder at banke på. Har ellers i mange år gået med et så lavt tal at min læge mente det kom jeg aldrig…..men nu må jeg vist heller fortælle ham at der tog han fejl 🙂

Pyt det overlever jeg nok, bare jeg ikke begynder at svede mere end jeg gør nu og det er heldigvis kort tid af gangen og som sagt ikke særlig slemt. Der er jo så heldigvis andre ting man slipper for og det skal og vil jeg bestemt ikke klage over….tværtimod. Og skal jeg så have noget for det…..nix ikke som det er nu og kan jeg undgå det så bliver det på ingen måde aktuelt da jeg ikke vil fyldes med mere medicin end jeg pt er pisket til at sætte til livs hver dag.

Nå i og med jeg skal forbi lægen tirsdag……ja så kan jeg få taget en blodprøve for at være sikker og så ved jeg mere om en uges tid. Kors nu er jeg sku ved at blive gammel 😀

I haven er der ikke sket så meget og det kan der jo heller ikke, jeg bruger jo meget tid der ude og der vil være dage hvor jeg ikke har noget jeg kan lave og så må jeg bare nyde den og det gør jeg så også til fulde. Det har dog været et underligt vejr her i dag med lidt vind, grå skyr og solskin. Så når solen var fremme sad jeg der ude med næsen i sky og ellers nussede jeg indendørs og jeg har et par projekter jeg BURDE komme i gang med men som jeg ikke lige gider 🙂

Lidt billeder blev det dog til i dag også og jeg ved godt jeg postede billeder i morges, men dem tog jeg i går hvor jeg så bare ikke lige fik dem postet. Dem der er i dag er af de to roser jeg har samt et billede af tidslerne som står så flot og med mange knopper. Men tror der skal findes en lang bambuspind da de vokser og vokser og jeg vil nødig de knækker en dag det blæser for meget.

Gul rose.

Gul rose.

Hvid rose.

Hvid rose.

Roserne er de helt alm små potteroser man køber og har indendørs. Jeg købte dem sidste år da jeg flyttede ind og da jeg ikke synes de stod så pænt inde mere så røg de ud i haven og det har de kunnet lide, for de er blevet ganske store og fyldt med knopper.

Tidsler.

Tidsler.

Tænk de tidsler bliver helt blå/lilla med tiden og deres stængler bliver rigtig lange også derfor jeg skal have en pind i, for allerede nu er de over en meter i højden og de er ikke færdige med at gro endnu.

Kom lige i tanke om jeg slet ikke har taget billeder af min Violfrøstjerne plante. Den er ret sjov og gror lige op i luften og jeg ved heller ikke hvor den ender med den fart den har på og der kommer de yndigste tynde stængler med bitte små nærmest svævende lyslilla blomster. Det må jeg huske i morgen så man kan følge den også her inde. Man kan se dem på Claus Dalby’s hjemmeside her.

Fik lige sat ny Header på bloggen…..min klematis er så smuk at den bare skal pryde her for en stund.

♥ Gardner’s recipe

    One part soil

    Two parts water

    and three parts of wishful thinking.