Tags

, , , , ,

Jubiii…….brolæggeren som det vel hedder kom i dag og begyndte med at lægge de fliser under mit vindue og det bliver super skønt når det er gjort og vil også give mig noget mere plads på terrassen hvilket jo altid er godt.

20140603-164145-60105274.jpg

Men det allerbedste af det hele er at han sagde han havde ca 25 store fliser og hvis jeg ville så ville han ordne og lægge dem der hvor jeg havde planer om at lægge fliser. Og det kunne jeg jo ikke sige nej tak til, godt nok bliver det ikke på hele stykket men på den anden side så behøves det måske heller ikke. Nu får jeg i det mindste mulighed for at have det ene havebord stående der og det er dejligt de dage hvor solen virkelig banker løs.

Fliserne skal ligge ca der hvor trillebøren og sækkevognen står som du kan se på billedet.

20140603-164530-60330858.jpg

Nu ved jeg så ikke helt med de små fliser jeg har hentet ind ind i haven, men tænkte at jeg måske kunne bruge dem til at lave kant rundt om mine bede for at give en pænere afslutning. Så hvis vejret er til det når han er færdig og de næste par dage så vil jeg nok prøve mig frem med det.

Nu vil jeg smutte ud i verden igen eller rettere køkkenet, for der har jeg gang i en portion kanelsnegle som nu skal rulles ud, smører og skæres i stykker inden de igen skal hæve for siden hen at bages 🙂