Tags

, , , , , ,

I går søndag gik jeg og nussede med lidt forskelligt i køkkenet og det endte ud med en portion myntesukker og en is med After Eight og mini marsmellows. 

Myntesukker er lækkert at drysse over jordbær……ikke meget men bare lidt så man lige fornemmer mynten og det kan jo også bruges til at søde te med og sikkert en masse andre ting som jeg finder ud af hen af vejen. Find opskriften og flere billeder her.

Mynte sukker.

Mynte sukker.

Isen var en tanke jeg fik fordi jeg faldt over en æske After Eight og mini marsmellows og tænkte det måtte kunne trylles om til en lækker is og efter lidt surfen på nettet fandt jeg lidt inspiration og kom så frem til min egen variation og den blev super lækker. Opskriften finder du her.

Is med After Eight go mini mars mellows.

Is med After Eight go mini marsmellows.

Life is like an Ice Cream…….enjoy it before it melts.