Tags

, , , , , , , , , , , ,

Turen gik mod Købehavn i morges og man kan da ikke klage over vejret ikke var med os og det er jo super skønt når man nu skal der ind og også gerne vil lidt rundt og kikke/shoppe ud over den egentlige grund til vi tog der ind. Dagen startede der inde med møde kl 13 hos Karim Design og det var med sommerfugle i maven hos os begge to for vi havde jo på ingen måde nogen fornemmelse af om den nu blev som forventet og på de tegninger han havde lavet. Den er selvfølgelig ikke 100% klar men de store træk er på plads og jeg skal love for den er smuk og jo den lever op til det vi havde forventet og ingen tvivl om den bliver smukkere når de sidste ting kommer på plads. Så nu glæder vi os til vi skal der ind i uge 25 og se næste skridt og så burde der kun være en gang tilbage og det er hvor kjolen skal hentes…..men skulle vi nu en tur der ind mere ud over ja så går det jo også nok 🙂

Efter prøvningen fandt vi et sted og spise som hed Hereford Steak  i Stor Kongensgade hvor også Karim Design ligger og vi fik en lækker frokost, datteren hendes ynglings Club sandwich med karrydressing og bacon og jeg en lækker lakse sandwich med salat, røget laks, dressing og lakserogn og dild og mums den spiser jeg gerne en anden gang vi tager der ind. Sødt personale og skønne omgivelser og tip top mad og ikke lang ventetid….så den kan jeg godt anbefale hvis man er på de kanter og vi kunne sidde ude i en går hvor der var super lækkert og ikke for varmt.

Vi begav os mod Kongens Nytorv for at tage en tur ned af strøget da vi ville en tur i Søstrene Grenes…….men kors i skuret der var SORT af mennesker på strøget og jeg vil tro halvdelen var turister fra Østen der rendte rundt og tog billeder med mobil, iPads og kamera og lavede store opstillinger her og der og ja spærrede nærmest for andre gående. Da vi kom ned til Louis Vuitton var der en kø på 5-8 meter foran deres dør af turister igen fra Østen og da de dyre butikker kun lukker få ind af gangen og ALLE åbenbart skulle der ind ja så dannede de kø. Ikke jeg fatter det…..jeg finder nu ikke deres ting særlig pæne og synes nogen af deres tasker ligner billigt plastik……nå men det er jo en smagssag 🙂 Langt om længe fik vi da møvet os ned til Søstrene Grenes og tussede lidt rundt der inde og ærgrede os over vi ikke har en nede hos os da der var mange ting vi gerne ville have med hjem, men da det var glas ting ja så er det ikke specielt praktisk at rende med i en overfyldt by samt tungt også og især når vi stadigvæk gerne ville shoppe eller kikke andre steder. Så det endte med det bare var mig der købte lidt små patentglas til mine sukker og salte som jeg kan bruge som værtindegaver og så en masse bomuldsgarn som jeg jo ikke kan lade være med at købe da det kun koster lige under 12 kr nøglet. Glassene kostede 6.88 og de findes vist ikke meget billiger og så røg der lige 4 par havehandsker i kurven også da de kun kostede 6.80. Utroligt så meget man kan få for så lidt i den butik……..håber de snart finder ud af de er nød til at lave en her nede på sydhavsøerne og jeg ved de vil få en god omsætning da mange ofte beklager vi ikke har en. Nok findes der en i Næstved men den er så lille at de stort set intet har og den er bestemt ikke værd at køre efter…..nå men vi kan jo kun håbe de får øjnene op for os her nede.

Bomuldsgarn fra Søstrene Grenes.

Bomuldsgarn fra Søstrene Grenes.

Små patentglas fra Søstrene Grenes.

Små patentglas fra Søstrene Grenes.

Turen gik derefter ned af Købmagergade og imod Torvehallerne der ligger på den anden side af Nørreport Station og sikke dog et skønt men også dyrt sted. Men her finder du en masse lækkerier og man kunne købe sig fattig der inde af diverse delikatesser og andet godt. Vi nøjes dog med at snuse rundt og bare nyde stemningen og kikke på alle deres lækre ting. Men skal da helt sikkert der ind igen en dag og så ryger der sikkert noget med hjem.  Vi kom med et tog så vi var hjemme lidt over 18 og det var meget passende og da jeg cyklede fra banen smuttede jeg ind i Kvickly og købte nye danske jordbær og fløde…..så det var min aftensmad i dag, super lækkert og de smagte skønt og det er det eneste tidspunkt hvor jeg frådser og kun kommer fløde på……fedende men lækkert 🙂

Nye danske jordbær med fløde......MUMS.

Nye danske jordbær med fløde……MUMS.

På grund af flere dage med varme kunne jeg godt se da jeg kom hjem at jeg var nød til at gå ud og vande ordentligt med haveslangen. Mine radiser var bladret helt sammen og tørstede efter vand så de fik en hurtig kande fuld indtil jeg orkede at gå ud og vande ordentligt. Nu nyder jeg bare jeg er hjemme og kan godt mærke min ryg er træt. Det gik egentlig forbavsende godt det meste af dagen og det var først da vi nåede Torvehallerne jeg begyndte at mærke nu var det ved at være nok for i dag. Men i og med jeg trods det fik handlet på vej hjem fra banen, vandet og ordnet jordbær inden jeg satte mig i min lænestol……så synes jeg nu ryggen teede sig ganske godt i dag 🙂 SÅ nu er tiden snart ved at være sengetid og det bliver skønt at ligge ned og rigtig slappe af og så må vi se hvad dagen i morgen bringer. Er ryggen ikke for træt så smutter jeg over på en sidevej til hvor jeg bor hvor de har et Værested som sammen med resten af gaden og kvickly har arrangeret gadefest med boder, mad og andre hyggelige ting. Synes de skal støttes i deres gode initiativ og især når man tænker på de har været så søde at smide en pæn invitation i vores postkasser hvor de samtidig undskylder at det måske larmer lidt pga lidt musik mm og det er der ikke mange der gør når der holdes noget og her kan man sige det er fra kl 10-17 så hvis nogen bliver generet af de så er de sku ynklige. Håber alle har haft lige så god en dag som mig…….og nydt det gode vejr 🙂