Tags

, , , , , , , , , ,

Hader når jeg ikke ved hvad jeg skal tage mig til og sådan har jeg det i øjeblikket. Hækleriet ja der ved jeg ikke lige hvad jeg vil igang med og jeg skal passe på ikke at overanstrenge armen så den der skide tennisalbue blusser op igen og idag pippede den lige og endt med at få en klat Voltaren. Køkkenfinurlighederne…..ja der kunne jeg jo nok finde på noget men jeg skal jo også igennem det og der kniber det lidt. Der er kun en ting jeg ved der skal laves og det er mynte sukker….for hørte i radioen i dag at de danske jordbær er på trapperne og dem drysset med lidt mynte sukker det er super lækkert.

Men se det er jo ikke meget vel !? Haven er fin og trimmet og græsset blev slået i dag og ja så kan jeg bare sidde og nyde den og solen, men det dur jeg ikke til i for lang tid og så begynder jeg at kede mig….GAB.

Nå men forhåbentlig sker der lidt sidst på ugen og hvis alt går vel går turen til Staden fredag så den unge dame kan prøve sin kjole for første gang…..jeg er dog ikke helt så optimistisk hvad det angår som jeg håbede, da han ikke helt har forstået det er vigtigt den bliver færdig så hun kan se den og netop prøve den. Jeg er en smule pissed over hans tidsramme…..men mere om det en anden gang. Men det ville være et fedt afbræk at tage en tur der ind og så smutte forbi de skide torvehaller som vi de andre gange ikke har nået. Nu skal det være….ved næste tur. Der findes så meget spændende der inde og jeg skal ind og snuse og købe lidt lækkert med hjem.

Pinsen ved jeg heldigvis bliver hyggelig da jeg smutter en tur helt op til Hundested og besøger min kusine og det glæder jeg mig til og ved vi får nogle hyggelige dage og håber vejret er med os så vi kan komme ud og se lidt af byen som jeg ikke rigtig har set endnu. Det er en lang tur der op……med mange skift og det gruer jeg lidt for, men nu må vi se hvordan det går 🙂

Og så tror jeg sku min nabo er blevet en smule fornærmet 😀 Jeg satte læ sejl op på stakittet ind imod dem så der for det første blev læ på den terrasse der samt ja at man ikke kan kikke ind igennem til hinanden. Ikke fordi det har været et problem……men jeg fandt det alligevel lidt træls ind imellem. Med tiden og måske inden længe bliver der sat brædder op så det bliver pænere og bedre…..men for nu er sejlet ok. Nå men jeg tror de er fornærmet fordi de sikkert tror det er for at lukke af for dem og det er det jo ikke kun……normalt vil hun ind imellem snakke hen over stakittet hvis der er et eller andet nyt omkring vores lejligheder og hvad vi laver i haverne og det havde været naturligt nu vi har fået varme regnskab tilbage at hun spurgte ind til det, men næ nej ikke en lyd og hun som så gerne vil snakke og gerne vil følge med her og der. Nå men jeg griner lidt af det og er egentlig ret ligeglad…..nok er vi gamle arbejdskollegaer uden at have arbejdet i samme gruppe, men ud over et har vi intet sammen så jeg overlever nok…..men man undre sig da 😀

Kors et kedeligt indlæg…..men skulle lige have slået lidt tid ihjel og derfor denne korte fortælling 🙂

Nå men ikke et indlæg uden billeder…..så en tur i gemmerne efter et fra tja jeg ved ikke helt hvornår, men det er taget ved Orangeriet på Gisselfeldt slot og jeg har mange skønne billeder af blomster der fra og må nok lave et indlæg en dag. Har brugt mange timer der med kameraet i alle deres skønne blomster og vidunderlige Orkidéer. Et sted der er værd at besøge hvis man er på de kanter 🙂

Valmuen her er tallerkenstor i omkreds….dette ses ikke helt på billede, men hold nu op den var flot. Måske man skulle have nogle af dem i haven 🙂

Valmuer

Valmuer