Tags

, , , , , , , , , , ,

Det har været en stille weekend som er blevet brugt både ude og inde. Vejret i dag har været underligt….alt fra sol til grå himmel med kølig vind, så jeg har ikke været så meget i haven som ellers.

Hvepsemanden kom i formiddag, han havde ringet og spurgt om han måtte komme kl 8.30 selv om det var søndag og ja fint med mig bare jeg ved det da jeg skal op et par timer i forvejen inden der kan tages imod besøg eller andre gøremål. Men jeg kom op kl 6.30….GAB….havde nok ikke sovet meget længere uanset hvad, men nu skulle jeg jo op og så er sagen pludselig en helt anden. Jeg var også færdig lidt over kl 8 og ja så skulle jeg bare vente. Og jeg ventede…..ventede…..nu er jeg nået der til hvor jeg bliver irriteret. Først da kl var næsten 9.30 dukker han op og man får knapt en undskyldning……ja ja folk i dag tager ikke en aftale alvorligt det har jeg fundet ud af. Nå men sagen var hurtigt klaret da han bare skulle sprøjte et eller andet ind i hullet der dræbte dem og det havde ingen indflydelse på mine gråspurve som bor der med unger og heldigvis for det. Nu skulle jeg så holde øje med det og efter et døgn burde der ikke være flere og er der skulle jeg ringe igen. Ja ja nu må vi se…..håber de er væk.

Jeg fik også svungen mig op på cyklen og kom ned og stemte……kan ikke prale af jeg gad men på den anden side så føler jeg også det er min pligt og der var heldigvis ganske få mennesker og det var hurtigt gjort. Havde frygtet der var mange og så må jeg sige fra da jeg ikke kan stå oprejst uden støtte i lang tid (og med støtte er det bare et bord at læne mig op af eller anden støtte) ryggen kan jo ikke lide den skal være rank som den er når man står ret op og ned. Nå men ingen problem og nu kan jeg læne mig tilbage og håbe resultatet bliver som det skal.

Havens blomster giver mere og mere glæde og jeg fik taget lidt billeder i går af nogle af dem og jeg nyder hver og en af dem. 

Mine to klematisser står med mange knopper og især den ene af dem. Nu er jeg spændt på hvorfor en der er hvad…..men mener at huske det er den dyb røde der er flest på. Billederne ikke de bedste da solen stod mod kameraet.

Klematis

Klematis

Klematis

Klematis

Nellikerne i mit hjule står så flot og blomster……men dem der er købt som hvide j de er nu lyserøde. Pyt med det…..men det har taget meningen lidt væk da jeg ville have ene røde og hvide blomster der i. Men så ved jeg næste år at der skal finden en anden hvid en lige nelliken hvis ikke jeg kan finde en kasse hvor jeg kan se de alle er hvide.

Nellike

Nellike

Nellike

Nellike

Nellike

Nellike

Nellike

Nellike

Ved ikke lige hvad denne hedder…..den fås i rød og lilla også ved jeg, men den står nede sammen med nellikerne.

Tja kender ikke navnet men den står sammen med nellikerne i hjulet.

Tja kender ikke navnet men den står sammen med nellikerne i hjulet.

Hvid blomst

Hvid blomst

Og så er det lige før den ene Hortensia springer ud. De tre jeg har er ikke ret store men de er jo også købt sidste år som potteplanter og kom i haven så der går nogle år inden de får en god størrelse. Sjovt nok er de alle tre købt hvide men også de skifter farve til rosa/lyserød.

Hortensia

Hortensia

Hortensia

Hortensia

Det var så opdatering på havens blosmter…..nå nej der er lige et til af de Petunia jeg fik af min veninde som jeg satte i den ene altankasse på stakittet. Den er smuk nu den er sprunget ud og den har bredt sig rigtig meget og fylder nu hele kurven lige bortset fra der hvor Pelagonien står og der kommer et væld af blomster inden længe.

Petunia

Petunia

Her til aften fik jeg lige lavet en flaske myntesaft/sirup……eller hvad man skal kalde det. Kan bruges til at blande op som saft, komme i te som sødemiddel eller lidt i et glas is koldt hvidvin er også en god ting. Mynten var blevet så stor jeg mente nu kunne jeg godt tillade mig at klippe af den. Og den skal nok komme med meget endnu…….mynte gror jo som ukrudt 🙂

Myntesaft/sirup

Myntesaft/sirup

Nu vil jeg lukke ned her for i dag……håber alle har haft en god weekend 🙂

Reklamer