Tags

, , , , , , ,

Man kan vel sige vi på en eller anden måde var så heldige at det dårlige vejr der har huseret over danmark de sidste par dage det kom ikke fobi her. Skybrud kan jo have fatale konsekvenser for de ting man har i haven og det ville være ærgerligt hvis man fik ødelagt blomster mm. Men når det er sagt så kunne haven nu godt have tålt lidt vand……af den stille slags. Men det blev kun til ca 5 min let regn som på ingen måde have nogen betydning for haven.

Men da jorden jo så ikke er våd ja så kan jeg gå ud og slå græs i dag og ved at i aften må jeg ud med vandslangen og vande de planter jeg har som har brug for at få vand. Jeg har dog svært ved at komme overens med min vandslange og forleden da jeg skulle have gang i den og sloges med at få åbnet for den dims der sidder yderst hvor man indstiller hvordan vandet kommer ud……ja da endte første forsøg med at jeg blev mere end bare lidt våd. Mine finger har svært ved de der ting der skal drejes, trykkes eller på anden måde åbnes og tror jeg må ofre en anden slange og så et af de der sprøjtehoveder hvor man bare skal klemme på et håndtag så vandet kommer ud. 

I morgen kommer hvepsemanden……kl 8.30 på en søndag! Nå men han ringede i går og spurgte om det var ok da han skulle ind og opereres i hånden tirsdag og så ikke viste hvornår han så ellers kunne komme. Og ja det er ok med mig bare jeg ved folk dukker op og oftes er jeg jo tidligt oppe og om det er søndag eller en anden dag er jo ligemeget. Nu er mit problem bare at jeg kom i tanke om at jeg ikke har den stang der skal bruges for at åbne op til loftet og formoder han skal der op…..eller !? Nå men skal han det må jeg rende forbi formanden og høre om han har sin eller selvfølgelig min nabo som jeg ved snakkede om de havde bedt viceværten om en til dem selv.

Et lille billede skal vi også have med og det bliver et af mit hjul som står med blomster….mangler stadig tre huller men ved ikke helt hvad der skal stå der. Håber dem der står breder sig så det bliver fyldt ud og ellers må jeg finde noget mere at sætte i.

Håber alle får en god weekend……min bliver tilbragt i haven det ved jeg 😀

Hjulet med blomster.

Hjulet med blomster.

Reklamer