Tags

, ,

Nej det må man så ikke sige nu solen er her og vi har det skønneste vejr…..men synes godt nok den har været HOT i dag og hurra for at man så bare kan sidde på sin der til indrettet og nyde livet.

Det er en af de få gange jeg nyder mit liv ekstra meget og den mulighed at jeg ikke skal suse rundt på arbejdet og svede som en hest. Og jeg har seriøst bare nydt livet i dag ved havebordet med lidt hækleri som dog kedede mig da jeg ikke lige har et ordentligt projekt at tage fat på og så lidt læsen som jeg ind imellem også nyder. 

Og forstætter dette vejr ja så bliver der ikke brugt megen tid på finurligheder indendørs og hvad pokker de kan jo også bare gemmes til en dag med regn og blæst 🙂

Fik dog lige afprøvet en ting i aftes som jeg havde tænkt på. Ikke noget særligt men jeg elsker at lave kyskager i forskellige farver og har set dem i flere farver på en gang og nu havde jeg nogle æggehvider der skulle bruges og så brugte jeg aften på det. Og de kom også til at se flotte ud…..dog ved jeg nu at jeg skal spare lidt på farven da den bliver som en klistret masse hvis der er for meget og det er jo ikke meningen. Næste forsøg er at prøve at farve i to forskellige farver og så få dem i posen samtidig og sprøjte dem ud…..måske det ikke lykkes uden brug af flere poser men prøves skal det 🙂

Kys kager

Kys kager

Kys kager

Kys kager

Nå det er tid ti aftenkaffen i haven…..nu er der til at være der ude.

Håber alle får en god aften 🙂