Tags

Og det er jo skønt hvis man kan lide der er ro. Jeg vil dog helst være i gang hele tiden men sådan er mit liv jo ikke. Så nu slapper jeg af nogle dage og samler kræfter til en ny omgang finurligheder eller puslen i haven.

Og i haven sker der en masse nu og tingene vokser og vokser og inden længe vil der dukke blomster op på mine klematisser og nogle af de roser samt stauder jeg har og det er jo pragtfuldt. Men jeg savner jord i det store bed så jeg kan komme igang der også……men når man er afhængig af andre der skal køre for en ja så tager ting jo tid og fair nok…..folk kan jo ikke smide hvad de har i hænderne fordi jeg skal bruge noget. Men trods det så ser jeg frem til jord i det bed og alt hvad der skal plantes der i 🙂

Kameraet er heller ikke så meget i brug i disse dage i haven….må vente til der sker lidt mere så man kan fornemme forskellen, dog havde jeg to hvide chrysanthemumer i køkkenvinduet som jeg satte ud da det var lige før de ikke ville mere og sjovt nok er de begyndt at skifte farve på nogle af bladene så der nu er et svagt lyserødt skær på nogle af bladene og det ser ret sødt ud. De skal dog skiftes ud med noget andet der ude når jeg finder noget jeg gider have der….lige nu er jeg lidt i vildrede med hvad men det kommer nok 🙂

Chrysanthemum der skifter fra hvid til rosa.

Chrysanthemum der skifter fra hvid til rosa.

Det var de få ord jeg havde at byde på i dag…..nyd aften solen der ude ligesom jeg vil gøre nu 🙂