Tags

, , , , ,

Ja sådan er det jo når man står op kl 6 og så køre på hele dagen med en masse ting. Ud over at jeg fik slået græsset og sat læhegnet op ja så fik jeg også ordnet ukrudt i det store bed og løsnet jorden en hel del da det er trampet godt sammen og det er med at have det forberedt til der en dag er en der har tid til at hente det skide jord for mig….så jeg kan få plantet 🙂 Det tog ret mange timer at få det gjort og nu mærker jeg det i hele kroppen.

Dog kan jeg glæde mig over at alt ting spire helt vildt…..nu kan jeg se purløg og dild der pibler frem, mine kartofler bliver ved med at gro og gro og de solsikker jeg havde forspiret er sat ud i et bed og nu håber jeg de finder sig til rette og kommer med fine blomster.

Ved stakittet i det store bed såede jeg to poser blomster karse og nej lige nu husker jeg ikke det korrekte navn……men elsker de gule og orange blomster der kommer og de kravler op af så jeg regner med stakittet der vil se ret flot ud hen over sommeren. Nå ja så kan man spise blomsterne i en salat…..men nu har jeg jo sat dem i jorden hvor man ikke bør plante afgrøder så tror bare jeg nyder synet af dem.

Der har dog også været tid til at bare sidde og nyde solen i dag…..men kunne godt mærke at det var ikke det jeg havde mest lyst til og nok derfor jeg gik igang med de andre ting og på den måde holdt mig i gang hele dagen.

Stort set ingen mad i dag…..dog en lille portion suppe til aften med en varm bolle lavet efter Annemette Voss opskrift som jeg har lagt link ud til under opskrifter.

Så nu er det tid til at smide benene op i sofaen og knalde en film på og ikke lave andet end at hygge mig.

Billedet er fra sidste år og ligger her vist i forvejen…..men kom i tanke om det da jeg skrev om solsikker længere oppe og synes det er et skønt billede. Solsikken fandt en veninde en aften vi var på strandtur og den stod alene mit i alt sandet og det mente hun ikke den skulle så den kom hjem i min have og stod hele sommeren 🙂

Håber alle får en god fredag aften. 🙂

Solsikke fundet på stranden og som blev reddet og sat i min have.

Solsikke fundet på stranden og som blev reddet og sat i min have.