Tags

, , , , , , , ,

Dagen her startede ud med ikke at se så pæn ud som man kunne ønske sig…..men skal da love for det ændrede sig da vi nåede middagstid og solen har skinnet fra en stort set skyfri himmel lige siden og gør det endnu.

Brugte formiddagen på nogle praktiske ting oppe i byen…..men så var det også ud i haven bagefter. Man skal jo ikke sidde inde når solen skinner vel 😀

Fik ordnet ukrudt i et par bede og hvis ikke der kommer regn i nattens løb og det lader det ikke til der gør….ja så skal jeg have slået græsset i morgen formiddag. Og så kan jeg forhåbentlig nyde eftermiddagen i en stol med næsen i sky 🙂

Blomsterne i altankasserne er bare så skønne og jeg nyder at sidde og kikke på dem og igen fik jeg lige knipset et par billeder af dem. Deres farve er så flot og tror jeg vil have nogle flere af dem til nogle potter.

Spansk Marguerit.

Spansk Marguerit.

Spansk Marguerit.

Spansk Marguerit.

Min tennisalbue driller i dag. Lige som jeg troede den nu var på plads så begynder den igen at gøre ondt……undre mig over hvorfor 🙂 Jo jo jeg ved det godt, et er at jeg griber hæklenålen igen og hækler lidt, men at køre der ud af med 100 km i timen er jo ikke godt og det anede mig godt. Men jeg lyttede ikke til mine tanker og det må jeg bøde for i dag og nu må jeg nok holde en mindre pause igen og så denne gang lade den blive helt ok og så starte op med kun lidt hækleri og ikke i en fart så man skulle tro jeg var på akkord. Men jeg har da fået lært at hækle et par søde baby huer og den ene postede jeg billede af forleden og her under er den anden som jeg synes er noget så yndig 🙂

Hæklet baby hue med øreklapper.

Hæklet baby hue med øreklapper.

Min plan for i aften var at lave pirogger og det er ikke noget jeg har prøvet før, men en gang skal jo være den første gang 🙂 Havde taget noget kylling ud og fik også lavet en form for fyld og dejen men da jeg stod med det virkede det bare ikke appetitligt og det hele røg i skraldespanden……se det er typisk mig når det gælder mad. Jeg er ikke kræsen men slås med madlede og har gjort det hele året uden man ved hvorfor…….det er jo ok på sin vis men der kommer jo ikke noget godt ud af det….end ikke et vægt tab 😦 Så nu lever jeg igen på proteindrik og ristet boller hvis jeg er heldig. Måske jeg burde finde en at lave mad sammen med…..det kunne jo være der ræven lå begravet 🙂 Nå men jeg dør ikke af det og så går det jo nok 😀

Nu vil jeg sætte mig ud i haven med en kop kaffe….eller retter form for kaffe/chokolade…..jeg er et vild med en fra Nescafe i øjeblikket og jeg er vist blevet storforbruger af den og så vil jeg nyde den og de sidste solstråler 😀

Ynglingsdrik pt.

Ynglingsdrik pt.