Tags

, ,

Her er ikke sket det vilde i dag…..for en gang skyld har jeg holdt mig rimeligt i ro og ikke lavet en masse finurligheder. Og hallo man kan jo heller ikke være aktiv 24/7 eller kan man 🙂

Nå men jeg fik lavet en lille portion semi dried tomater og det er guf. Normalt ville jeg ikke lave så lille en portion men det var hvad jeg havde af tomater og de skulle bruges nu. 

Semi dried tomater i olivenolie.

Semi dried tomater i olivenolie.

Min citron/lime sorbet som forfølger mig er jeg ved at opgive for så begynde på en ny, jeg opgav fløde for jeg er ikke vild med den der flødesmag ud over hvis jeg laver chokoladeis og så tænkte jeg om ikke jeg kunne bruge skyr som jeg er ret vild med og havde i køleskabet. Så jeg har nu blandet en halv bøtte af de store i massen og der er nu en stor bøtte (også en skyr bøtte) is som jeg skal prøve senere når det er frosset ind. Tror desværre det er for syrligt men ok det elsker jeg men alt kan jo også blive for meget. Men nu prøver jeg og ser om det kan spises og så må jeg experimentere med en ordentlig citron/lime sorbet en anden dag og så fortynde juicen med vand og tja nok lidt mere sukker end nu.

Tja det var dagens finurligheder…..ikke mere her fra i denne omgang…..men man ved aldrig hvornår jeg dukker op igen 🙂