Tags

, , , ,

Har brugt en del tid i aften på at flytte opskrifter fra en gruppe jeg har på facebook med mine opskrifet og så her til. Gruppen er kun for venner og var egentlig kun lavet for at holde styr på mine opskrifter. 

Den første var efter lovet en på min chokolade is som er ualmindelig lækker og du finder den her Dobbelt chokoladeis.

Dobbelt chokoladeis.

Dobbelt chokoladeis.

Så er der et par likør’er som er nogle jeg ynder at have i huset og som jeg elsker. Den ene er Lemoncello som du finder her Italiensk Lemoncello. og så en skøn Ribs likør som man også kan lave af solbær Ribs likør.

Lemoncello.

Lemoncello.

Ribs Likør.

Ribs Likør.

Chokolade er lækkert og her er en kage der i min verden er syndig og så lækker at det er forfærdeligt og opskriften finder du her Syndig Chokolade kage.

Syndig chokoladekage.

Syndig chokoladekage.

Fastelavn betyder fastelavnsboller og disse er klart verdens bedste og kom i hus da jeg et år datteren gik i skole og skulle sørge for et eller andet bageværk til skoleboden som de i en periode passede. Og man må sige det var så stort et hit at hele klassen stort set fik en opskrift samt en del lære og alle taler om den endnu 12 år efter. Jeg bager dem stadig og til stor glæde for mange. Opskriften finder du her Verdens bedste fastelavnsboller.

Verdens bedste fastelavnsboller.

Verdens bedste fastelavnsboller.

Håber andre får glæde af disse opskrifter….. 🙂