Tags

, , , ,

Jeg er ikke mere end lige sluppet af med en tennisalbue før jeg fare i garnet og finder min hæklenål og begraver mig i et nyt projekt som jeg bare ikke kan slippe før jeg er færdig. Lære det vist aldrig at jeg ikke skal hækle om kap med mit indre jeg.

Nå men faldt over en video med en sød hat….den er godt nok lavet som voksen hat men vi der leger med garn ved jo at jo mindre eller større nål eller o´pinde vi bruger jo større eller mindre bliver det færdige projekt. Og jeg havde det her lækker hvid garn og tænkte jeg jo kunne lave en i baby størrelse og i gang med video og vupti en times tid efter er den færdig og den er super nuttet og extrem blød. Det sidste nok fordi de masker man laver er små bobler som klart vil føles bløde.

Hvem skal have den…..ikke nogen. Den ryger i samlingen af ting jeg har lavet og som jeg kan finde frem hvis jeg en dag vil lave noget til en eller anden.

Jeg gider ikke rigtig sove i øjeblikket og derfor skal jeg holdes i gang, de sidste par aftner er klokken blevet tæt på 03 inden jeg fandt dynen og er sikker på det samme sker i dag. Men kender rumlen og de perioder hvor jeg ikke er træt. Derfor rart man kan lave et eller andet man finder sjovt og hyggeligt.

Billederne er ikke de bedste da jeg tog dem med mobilen her oppe ved pc’en hvor lyset ikke er så godt, men mon ikke man kan fornemme hvordan den ser ud 🙂

Hæklet baby hue.

Hæklet baby hue.

Hæklet baby hue.

Hæklet baby hue.

Her er videoen hvis nogen vil lave den.

Puff stich hat.