Tags

, , , ,

Uhhh rengøring er ikke noget min ryg er glad for og må derfor tage en del pauser undervejs. Er dog fast beslutter på at det hele skal have en omgang koste hvad det koste vil. Og ved jeg blir glad for det når det er gjort.

Men indimellem støvsugning og gulvvask går jeg en lille tur i haven og på trods af det den sidste uges tid har regnet mere end solen har skinnet, ja så står alle blomster der er sprunget ud smukt og pryder. Mine små potte roser som jeg satte ud i haven sidste år står med små blomster knopper og glæder mig til at se dem springe ud samt om de kommer med de farver de er købt som. Ved nemlig at de godt kan finde på at skifte farve. Samt står min nye gule klatre rose flot med nye skud og jeg er spændt på hvor stor den når at blive i løbet af sommeren.

Klematiserne vokser som var de betalt for det og de bliver helt sikkert flotte når de engang kommer i blomst. Den nye hvide er mere langsom men det var de to andre også sidste år da jeg plantede dem. Så den skal nok komme i gang om ikke andet for næste år.

Altankasserne der hænger på stakittet er så flotte med deres blomster og er glad for jeg købte dem. Det giver noget mere liv at stakittet ikke bare står og ser kedeligt ud.

Tid til at fortsætte arbejdet. Håber alle nyder deres dag med de ting i har gang i. 😊

20140512-102725.jpg