Tags

, , , , , , , ,

Må sige at det har været en produktivt uge hvor jeg har fået lavet en hel del….dog mens indendørs, men det er jo også hyggeligt. Men nu tror jeg det bliver sat lidt på pause da jeg ikke lige nu ved jeg jeg så skal finde på at lave og mine krydderurter skal vokse noget mere før jeg tager af dem til at lave krydderurtesalt.

Chilisalte blev det til, hvidløgssalt er også i hus, forskellige citrus sukker er også på glas, et lækker glas syltet chili som jeg skal nyde, appelsinpulver som er skønt men også en langsomligt ting at lave samt ikke noget man spare penge på at lave selv og så er der de ting jeg ikke har fået lavet opskrifter på endnu men som kommer senere i et indlæg.

Der er også blevet hæklet lidt og jeg fik et sjal færdigt som jeg måtte sætte lidt i bero pga en tenneislabue, den er heldigvis næsten væk og måske endda helt væk, dog kan jeg godt mærke jeg skal passe på og ikke bare køre der ud fa for så sætter den sig igen og det holder jeg ikke ud. Men rart at kunne hækle lidt igen og få lidt ting imellem hænderne når jeg sidder og slapper af.

Hjemmehæklet sjal.

Hjemmehæklet sjal.

Ikke den optimale måde at tage billeder af det på…..men det er eneste måde jeg kan gøre det på indtil jeg finder en billig gine.

Det er lavet af silke og mohair garn og er super lækkert og blødt som barnehud og er lige ved at tro at det er et af dem jeg ikke vil af med. Og den skønne søgrønne farve er bare lige mig om end jeg ikke har noget den står til, men det må så købes 🙂  Det bliver nok også sidste gang jeg hækler i garn med mohair for laver man en lille fejl og opdager det for sent så er det næsten umuligt at pille op og man må jo erkende at indimellem får man lavet fejl fordi man ikke lige er opmærksom når man bare hækler der ud af imens man ser tv 🙂 

I dag bliver der så ikke lavet så meget, jeg har en dej i køleskabet til boller som jeg skal ned og bage når jeg har drukket min kaffe og jeg er spændt på hvordan de bliver. Opskriften er fra Annemette Voss fra den store bagedyst og du kan finde den på hendes facebook side her langtidshævet dej til boller du skal bare scrolle ned af siden og så er den der.

Så nu er tiden til at sige tak for nu……dukker sikkert op i aften med endnu et indlæg og hvem ved nye opskrifter 😀