Tags

, , , , ,

Jeg går på ingen måder op i den slags og mener det er totalt idioti at der skal være specielle dage på et år hvor man skal give sin mor, far eller what ever det nu snart er en gave, blomster eller andre ting. Jeg finder det så meget mere værd at man tilfældigt finder en dag hvor man lige synes nu skal en man har kær forkæles på en eller anden måde. Men fordi jeg har den mening så er det jo ikke ensbetydende med at min datter deler den 🙂

Så i eftermiddags kom hun og kæresten forbi med kage i form af hjerte medaljer og jeg fik den bedste gave man næsten kan få……et gavekort til plantecentret og selvfølgelig bliver jeg glad også selv om min datter siger i samme ånd hun giver mig det “jeg ved godt du ikke går så meget op i det” men hun synes jeg skal have denne gave fordi hun er glad for mig som mor….eller det tror jeg da hun er 😀 Ej det ved jeg og der skal ikke herske nogen tvivl jeg bliver da både glad og rørt når hun tænker på mig også på denne dag. Hun er nemlig også sød til at gøre det på andre tidspunkter end bare lige mor’s dag.

Så nu skal jeg der ud en dag hvor vejret er godt og kikke og selvfølgelig omsætte gavekortet til planter til haven og jeg glæder mig. Og her er jeg glad for hun mente jeg ville have mere glæde at det end en dusk blomster og der kan jeg jo kun give hende ret og nu får jeg noget jeg kan glæde mig over i mange år og det er jo den perfekte gave.

Kan jo så kun sige jeg havde en god mor’s dag og håber alle andre mødre havde det samme 🙂

Har fået lagt et par opskrifter ind igen i dag og du finder dem her appelsinsorbet og appelsinkys og et indlæg med de boller jeg bagte efter Annemette Voss’s opskrift fra hendes Facebook side og du finder billeder her samt link til hendes side Langtidshævet boller.

Og nej jeg er ikke i gang med nye finurligheder i køkkenet 🙂 Der skal vist kikkes lidt på rengøring her….ikke fordi her er beskidt meeeen en gang støvsugning og tøren støv af er vist ikke af vejen 😉

Fortsat god mor’s dag til alle mødre og selvfølgelig også fortsat god søndag til alle andre 🙂

Billedet i dag er ikke nyt……men et bilede jeg lavede sidste år og er postet så man kan se hvilket slags billeder det egentlig er jeg helt vil lave, også derfor jeg nu nyder jeg selv kan forsyne mig med de blomster jeg holder allermest af og der er denne pæon en af dem og jeg har hele 3 små buske med denne i min have nu og håber de blomster til sommer 🙂

Pæon - 2013

Pæon – 2013