Tags

Når nu jeg skriver om min have kan det virke som om det er rigtig stor og at der er masser af jord jeg kan boltre mig på, men det er der som ikke og i bund og grund er der ganske lidt plads til blomster hvis man ser på bede. Men jeg er jo ved at lave det bed med plante stenene…her mangler jeg bare jord når en eller anden har tid til at hente det for mig og ja så det ene bed oppe i den ene ende af haven hvor jeg ville have køkkenhave men jo måtte opgive da jorden ikke er ok til det. Så har jeg lavet et lille bed i græsset samt er der en stribe langs stakittet ved de nye havemøbler. Det bed der ses under vinduet bliver fjernet og der kommer heldigvis fliser efter mit ønske og jorden der er for våd til planter kan overvintre. 

Så som man kan se er det ikke det vilde jeg har at plante blomster i og dog så kan der være mange på de steder jeg har når de bliver sat rigtigt og det store bed vil jo kunne rumme en masse stauder og div andre ting som skal blive der år efter år og så må sommerblomster sættes div andre steder.

Der hvor de grå havemøbler står på græsset er det sted jeg skal have lagt de fliser jeg har fået og dvs græsset jo skal væk der og så kan der jo stå potter med div blomster og hvem ved måske jeg graver mere af græsset væk og laver bede til div planter med blomster.

Oppe hvor man kan se alle potterne og altankasserne er det jeg kalder min lækrog, for det var der jeg først i marts startede med at have min havemøbler og kunne sidde og nyde de første forårs solstråler og det stod der indtil vi sidst havde en god varm dag hvor jeg mente nu skulle de væk der fra da det blev for varmt. Med tiden vil jeg have nogle plantekasser der oppe som jeg så kan have kartofler og andre småting i som kan nydes hen over sommeren og hvis jeg kan finde en eller anden ordning hvor jeg kan stille potter eller altankasser på ville det være perfekt for det ser ikke særlig genialt ud som det står nu, men indtil vider er det ok og planterne står godt der med læ og sol når den er fremme.

Når vi kommer længere frem vil der også stå flere potter rundt omkring med blomster i som pynter og hygger de steder jeg kan sidde…..men igen skal jeg have en til at køre mig for jeg kan ikke slæbe ler potter hjem på en cykel sammen med jord og blomster 🙂

Haven set fra huset.

Haven set fra huset.

Haven set fra havelågen.

Haven set fra havelågen.

Håber man nu bedre kan danne sig et billede af hvad jeg mener når jeg skriver om haven 🙂

Reklamer