Tags

, ,

Man kan beslutte sig for mange ting og så ende med at lave dem om.
Vejret blev bedre og regnen stoppede og lynhurtigt var jeg i tøjet og på cyklen ned efter Hornfisk. Desværre havde de kun uden ben så det var hvad det blev til i dag og aftalte så med dem at de havde hele med næste uge. Kan bedst lide fisk med ben da de giver en god smag til fisken men kan trods alt godt spise dem uden også. Så det står på menuen i morgen. Og hvorfor ikke i dag ……fordi jeg skal hjemmefra kl 17.15 fordi jeg skal klippes og gider ikke spise kl 16 😊
Og så røg der lige 3 tomatplanter og en gul chiliplante i indkøbsvognen da jeg hentede mælk. Det er så svært at dy sig og jeg vil rigtig gerne have mange ting i haven. Men nu er jeg nød til at finde noget at sætte dem i og overvejer at købe en masse helt alm røde lerpotter i forskellige størrelser. Som så er de ret kedelige men med tiden får de et skønt look pga brug, vejr og vind og det kan jeg godt lide.

20140508-131145.jpg

20140508-131209.jpg

Reklamer