Tags

,

Ude hos en veninde i dag så jeg en super skøn plante…..der har en lidt sjov facon da dens blade sidder som på et stok ligesom rosenkål. Bladen kan bruges i buketter som bund da de kan foldes og så kommer den med lange stængler på helt op til 2 meter med sorte blomster i august. Jeg måtte søge hjælp til navnet og har brugt lang tid på nettet inden jeg fandt frem til den hedder Sort Foldblad og latinsk Veratrum Nigrum og det er helt sikkert en plante jeg skal have når jeg evt finder frø for alle steder hvor de havde dem var de udsolgt og ja så kan jeg købe den som plante men så koster den ca 85 kr og ja hvis ikke jeg får fat i frø må jeg jo investere de penge i en plante. Den er yderst giftig men hvad pokker jeg æder den jo ikke 😀

Sort foldblad - Veratrum Nigrum.

Sort foldblad – Veratrum Nigrum.

Ja ja man finder mange sjove planter der skal i haven og en god ven skrev og spurgte mig om jeg hvor stor det lige var min have var og så måtte jeg svare at var der ikke plads nok måtte jeg jo lave have i etager 😀

Nå men dette var bare et lille sidespring da jeg slet ikke skulle her ind og skrive nu…..see U tomorrow 🙂