Tags

, , , ,

Her er ikke sket de store ting i dag og jeg har dovnet det meste af tiden og det skal der også være plads til ind imellem.

Meningen var at jeg skulle klippes i dag men det er blevet lavet om til torsdag så nu skal jeg finde på noget andet at lave i aften og kender jeg mig selv ret bliver det sikkert i køkkenet 🙂

Har dog fået sået mine radiser og glæder mig til jeg kan høste af dem. Elsker simpelthen radiser og de er et must i min have og man kan heldigvis så dem flere gange i løbet af sommeren så der hele tiden er nogen man kan spise. Ud over det blev det til lidt billeder i haven…..ikke fordi der er sket noget nyt der ude men måtte lige ned og snuppe et par billeder da jeg havde vandet nellikerne lidt.

Og så havde jeg besøg af vores formand og boligselskabets brolægger (han må gerne komme forbi i ny og næ….mums 😉 )og de blev enig om at når jeg gerne ville det og fordi det er det nemmeste og billigste for dem, så får de fliser jeg gerne ville have under vinduet og det bliver super skønt og så kan jeg have bænken der samt blomster krukker….nice. Så kommer det spændende bare….hvornår de får det gjort 🙂

Der blev dog i formiddag ordnet noget appelsinsukker og det er nu kommet på glas og der er et par stykker der skal gives væk og skulle du finde det spændende finder du opskriften her Appelsinsukker. Jeg vil prøve med citron en dag jeg falder over nogle pæne øko citroner og hvorfor ikke også lime. Se det må blive næste projekt i køkkenet 😀

Jeg vil suse ud i den virkelige verden og finde på et eller andet sjovt….rigtig god aften til jer der ude 🙂

 

Havenellike.

Havenellike.

Nellike blade.

Nellike blade.