Tags

, , , , , , ,

Ok nok  ikke den mest genialt overskrift men det er hvad dagen i dag er gået med 🙂

Jeg røg ud af fjerene lidt over 6 i morges….gab…..aner ikke hvorfor jeg i øjeblikket absolut skal op før hønsene og det er ikke fordi jeg går tidligt i seng, det er jo noget jeg ikke rigtig kan finde ud af. Men måske det bare er årstiden der gør jeg vågner og ja så står jeg jo op. Jeg har jo aldrig været typen der lige skal ligge og gassen den inden jeg vælter ud af sengen…..næ i samme sekund jeg vågner er jeg ude af den og på vej ned og sætte kaffe over. Nå men hvad om alt er så er jeg skide træt nu kl er 19.30 og truer med at gå tidligt i seng……men tro mig den rammer midnat inden jeg finder sengen selv om jeg er træt lige nu. 😀

Og så kom mine nye havemøbler i dag….woohoo og de er samlet samt sat på plads og hold da op det pynter og jeg er glad for købet. Der skal dog købes to stole mere men som skrevet før, bliver det først i næste måned sammen med hynder til de nye møbler. Det bliver også rart når min lillebror kommer ned og ordner fliserne og i år kan jeg rigtig se hvor grimme de er og det skæmmer mit øje og så taber billedet lidt af glansen. Nå men de er pæne inden så længe og så kan jeg nyde det.

Mine nye havemøbler.

Mine nye havemøbler.

En tur i kvickly efter et par småting endte med jeg fik købt en ny krydderurt som jeg ikke kender men kors den dufter godt af citron og den skal nok blive brugt i løbet af sommeren og nu kan der vist heller ikke være flere i zink baljen 🙂 Fik dog også købt en altankasse så jeg kan så radiserne og det er godt nok for nu, jeg kunne vente til jeg får råd til plantekasserne men det vil jeg ikke for så går der ca 1 1/2 mdr endnu og så er vi midt i sommeren. Fik set mine solsikker er kommet frem eller nogen af dem og så skal resten nok komme og inden længe kan de sættes over i det ene bed og danne en lille klynge der kan pryde der over.

Min nye krydderurt.

Min nye krydderurt.

Mine liljekonvaller og ja jeg skriver en del om dem……men jeg elsker dem og er så glad for de kommer så godt og kan slet ikke vente til de springer ud og kan se på dem at det vare ikke ret længe mere 🙂 Fik også lige knipset et billede mere af mine tulipaner inden de går til og kan se at der er en anden slags tulipaner på vej og er spændt på hvordan de ser ud. De burde jo havde været i blomst nu men fordi jeg har flyttet dem tre gange har jeg sat dem tilbage, men pyt så kan jeg nyde dem lidt længere end ellers.

Liljekonvaller.

Liljekonvaller.

Tulipan.

Tulipan.

Fik også en besked her inde i morges fra WordPress at min side havde haft utrolig megen trafik inden for det sidste døgn og det er jo dejligt. Dog ved jeg godt hvorfor da jeg på min facebook i aftes postede de indlæg med chilisalt og appelsinsukker som nogen bad om opskrift på og så vare det jo lettere at linke til min blog og nu lader det til jeg får lidt mere besøg her inde og det er super dejligt.

Så velkommen til alle nye læsere her på siden 🙂

Skulle jo også lave lidt i køkkenet og ikke fordi jeg som så spiser det men de kan jo holde sig lidt og så kommer der nok nogen forbi der drøner en eller to indenbords. Jeg havde for lang tid siden fået en opskrift på hjemmelavet romkugler der skulle smage lige som dem man køber hos bageren og dem måtte jeg jo prøve. De smager også ok men jeg synes de er ret klistret, men måske de stivner lidt når de er blevet rigtig kolde. Men en anden gang tror jeg at jeg vil bruge hjemmelavet kage og ikke købe kage…..det vil som nok komme til at koste det sammen dog med lidt mere arbejde da der skal bages først.

Opskriften finder du her Romkugler

Romkugler.

Romkugler.

Tid til at slutte her for i dag……kik endelig ind igen 🙂