Tags

, , , ,

Jeg kan bare ikke sidde stille og glo tv og fordi jeg havde købt ny forsyning af appelsiner, en blandet bakke chilier fra voldsomt stærk til de mere alm og ja salt samt sukker så endte jeg igen i køkkenet og lavede flere chilisalte samt appeslinsukker.

Denne gang blev chilisalten lavet af gule chilier samt en af de extrem stærke Scotch Bonnet chilier og efter lugten så blev det utroligt stærkt. Men jeg poster opskrift og indlæg om det i morgen. 

Og så fik jeg ordnet skallen på en stor portion appelsiner med et juliennejern og de fine strimler skal nu ligge og tørre helt ind for senere at knuses til pulver så man ender ud med appelsinpulver der kan bruges i marcipan, fondant, flødeskum og ja masser af andre ting hvor man vil have appelsinsmag uden skaller eller brug af saft. Der vil også komme opskrift på dette en gang i morgen. 

Og ja så en portion appelsinsukker mere…..det kan man aldrig få for meget af og jeg regner med at bruge nogle af de forskellige ting i morgen hvor jeg skal forbi min frisør sammen med min veninde og begge vil sikkert sætte stor pris på lidt af begge dele.

Næste skridt er at finde nogle lækre små glas jeg kan komme de ting i jeg laver. Lige nu har jeg fundet nogle søde geleglas frem som jeg havde og dem vil jeg bruge til dem jeg skal give væk, men der må findes nogle billige et sted så jeg har et lager. Jeg spiser jo ikke købe syltetøj og den slags så jeg for aldrig tomme glas på den måde og de få jeg havde er nogle jeg har fået andet steds fra ellers tomme dijon sennepsglas.

Og så er det NU jeg fiser ind under dynen…..der er en dag igen i morgen og jeg kan ikke blive ved med at finde på ting eller kan jeg 😀

Sov godt der ude……og husk drømme kan blive opfyldt hvis man tror på dem 🙂