Tags

, , ,

Her skete ikke det vilde i går og jeg kom slet ikke i haven ud over da jeg skulle hente min cykel. På den anden side så var vejret heller ikke til det og jeg kan jo ikke være der ude hele tiden……selv om jeg gerne ville. 

Brugte lidt tid på at finde nogle mønstre på nemme tasker man selv kan lave ud af skin. Jeg fandt nemlig to af mine gamle skinjakker da jeg ryddede op i skuret og jeg ved jeg aldrig får brugt dem…..især den ene som er tusse gammel og som er i hvid kalveskin. Den er super blød og med det fineste silkefor og hvis man nu er kreativ nok burde den kunne trylles om til noget brugtbart. Dog skal jeg ind til byen eller hedder det op i byen….jeg bor jo for så vidt i byen…nå det var et siddespring, men jeg mangler en skin nål og uden den kan jeg ikke lave noget. Det bliver dog ikke i dag da jeg hader byen om lørdagen.

Vejret er fint her til morgen så inden længe vil jeg smutte i netto og kikke på blomster og løg til haven. Mangler noget til mit hjul i græsplænen nu jeg ikke kan have krydderurterne der og tænkte en masse blomster ville være perfekt. Og så vil jeg bruge lidt af dagen på at slibe og male et lille dråbebord jeg har. Det er nemlig ikke særlig pænt i træet og ville passe perfekt i soveværelset hvis det fik en gang hvis lakmaling og nu kan jo stå ude og ordne det samt have det stående i skuret og tørre. Har også et bord stuen som jeg bruger som hjørnebord og overvejer om det skal have samme omgang eller om det er synd. På den anden side har jeg smidt en dug over fordi jeg ikke bryder mig om brunt træ og så kunne jeg for så vidt jo lige så godt male det og fjerne dugen. Nå nu må vi se hvad jeg vil….starter med det lille først.

Nu vil jeg nyde weekenden….og håber i gør det samme 🙂