Tags

, , , ,

Når nu man ikke kan sidde og slikke sol pga den skide forbrænding jeg har fået og ja fordi vejret ikke lige var til at sidde stille i…..ja så må man finde på andre gøre mål i sin hverdag. Og sjovt nok er der jo en del praktiske men knapt så sjove ting som også skal gøres.

Fra morgestunden røg gardinerne ned i stuen og i vaskemaskinen og så fik vinduerne samt havedøren en omgang, så måtte jeg lige støvsuge og vaske gulv….utroligt så meget skidt man slæber ind når man render frem og tilbage imellem inde og ude. Sidst men bestemt ikke mindst så fik mit udeskur en overhaling. Jeg har et ret stort rum men i guder man kan få samlet eller rettere stablet en masse der ind så man til sidst bare ikke kan komme ind eller ud, for slet ikke at snakke om at finde sine ting. Så et par timers arbejde med at smide det meste ud i haven……i containeren hvis det var der til og så feje og sætte tingene på plads og pludseligt havde jeg et skur med tonsvis af plads og nu står min lille fryser og tørretumbler perfekt så de er lette at komme til ved brug og der er stadigvæk masser af plads der over. Dejligt når det er gjort…..selv om man er træt bagefter.

Min aften er gået med datteren var på besøg og det var hyggeligt som altid. Nu er der lukket for tilmeldinger hvis man kan kalde det for det til brylluppet og nu kan bordplanerne laves og det lader det at det ikke bliver så svært som det ind imellem kan være. 70 mennesker blev det så til da der jo desværre altid er nogen der ikke kan komme og så ca 40 til receptionen. Så alt i alt et godt fremmøde og det skal nok blive en stor dag de sent glemmer. Og heldigvis er den unge dame faldet lidt ned og tager tingene mere roligt. Men der er heller ikke så meget mere de skal have ordnet så nu kan hun forhåbentligt koncentrere sig om sin eksamen.

Jeg vil smutte til drømmeland…..det trænger jeg til efter dagen i dag.

God nat der ude…. 🙂