Tags

, , , , , , ,

Fuck jeg har taget for meget sol…….ihvertfald på overkroppen. Kommer det bag på nogen…..nej vel. Anede det godt i går at noget var galt men i dag skal jeg da lige love for jeg er fyldt med små blære på brystet, lidt på overarmen og i nakken…….JA jeg har fået en forbrænding og det er seriøst første gang ever jeg har prøvet det. Har det også noget med alderen at gøre eller er det bare et overforbrug af slikken sol i alle de timer der overhoved er muligt. Og fuck det gør ikke bare en smule nas…..men det klør også. Og nu er det så jeg SKAL holde nallerne fra det så der ikke kommer en masse grimme ar. I guder……håber jeg nu har lært lektien og slapper lidt af med at sidde med snotten direkte i solen fra morgen til aften.

Men ellers har det været en super fin dag som jo tidligere fortalt startede med indkøb af nye havemøbler…..de kommer så først mandag men fint nok. Derefter lidt indkøb andre steder og faldt over nogle lækre krydderurter som nu er plantet i min zink balje…..do er mynten plante for sig selv da den breder sig ud over alle grænser og det skal den ikke.

Glæder mig især til at prøve ananas salvien og hold nu op den dufter skønt…..mums det kan kun blive lækkert i en eller anden ret.

Nye krydderurter til haven.

Nye krydderurter til haven.

Zink balje med krydderurter og mynten i en potte.

Zink balje med krydderurter og mynten i en potte.

Og så har min veninde og jeg råhygget i eftermiddag med kaffe, kage, farve hår og masser af snak……elsker de timer vi har sammen og som altid kom hun med lidt blomster til haven og da jeg var heldig at finde en kurv mere til stakittet har de nu fået en plads der og så kan jeg glæde mig over dem hele sommeren.

Kurv nr 3 med sommerblomster.

Kurv nr 3 med sommerblomster.

Og så lovede hun at vi snart skulle hente jord til mit bed…..hun er guld værd og man kan ikke finde en bedre veninde. Hun er der altid for en uanset hvad og den slags findes der ikke mange af. Bliver dejligt når vi får det gjort så jeg kan finde ud af hvad jeg skal med det og hvad jeg vil have i……så bliver haven mere fuldendt og det vil jeg nyde det ved jeg.

Nu vil jeg hygge lidt med tv’et tror jeg…..der er jo en ny dag i morgen 🙂