Tags

, , , , ,

Så er der bestilt nye havemøbler og de kommer på mandag. Ikke jeg havde råd men på den anden side så må jeg klare mig for det der er tilbage og hvis man ser realistisk på det kan dette også godt lade sig gøre. Der bliver selvfølgelig ikke råd til de planter jeg evt ville have købt til haven……men på den anden side så skriver vi kun maj og de kan snilt vente til næste måned hvor jeg ved pengene er der. Og man skal jo glæde sig selv ind imellem og på sigt ved jeg at de nye møbler vil give mig masser af glæde fremover.

Trods mim dårlige start på dagen i går så endte jeg dog i haven og fik fjernet en masse mælkebøtter i græsplænen. Så skulle nogen mangle en let golfbane så er min græsplæne måske en mulighed……der forfinedes ihvertfald ca 50 små huller man kan skyde bolden i. Ved dog at dette er en kortvarig glæde da de kommer igen…..eller der er andre der dukker op for jeg har selvklart ikke fundet dem alle, havde jo næsten lige slået græs så planterne var ganske små og let at overse. Men så er der noget at lave en anden dag hvis jeg skulle kede mig 🙂

Lidt sol blev det også til dog mest på ryggen og det er nok også meget godt hvis jeg holder det der et par dage. Kunne nemlig i aftes mærke små blære for brystet og det nok fordi jeg har siddet for meget med fronten imod solen (også i går) og på et eller andet tidspunkt får selv min hårdfør hud nok og brokker sig. Og hvad pokker……jeg mangler jo ikke ligefrem farve på den side så det går jo nok 🙂

Toppen fik også ny kulør i går og det var tiltrængt……havde trukket det lidt lang tid fordi jeg ikke rigtig gad, men da det så herrens ud måtte det gøres. Og i dag kommer en veninde forbi og så skal jeg farve hendes og så smutter vi begge forbi vores private frisør tirsdag og bliver klippet. Mit hår gror som ukrudt og jeg orker ikke det er for langt når det er sommer og varmt.

Det endte også med de aandre havemøbler røg ned på den store terrasse i går for det blev alt for varmt oppe i min lækrog og hvis jeg skulle kunne holde ud at sidde ud måtte de flyttes. Dette er jo heller ikke noget problem da de er af plastik og ikke vejer ret meget. Så nu står de der til mandag hvor de andre indtager pladsen der og så kan jeg sætte de andre der hvor jeg vil alt efter hvor varmt/koldt det er.

Et par billeder af min Isblå klatre Hortensia. Den kommer så fint i år og jeg håber den sætter en masse blomster. Den er så flot med sine store flade isblå blomster…..jeg er dog ikke sikker på den farve holder i år da jeg ved de kan skifte farve alt efter jordforhold, men krydser finger for denne i gør det.

Isblå klatre Hortensia.

Isblå klatre Hortensia.

Isblå Hortensia - fra sommeren 2013 og håber den i år får samme farve.

Isblå Hortensia – fra sommeren 2013 og håber den i år får samme farve.

Lidt svært at fornemme farven fra dette billede sidste år….fordi jeg tog billedet da skygge faldt på. Men den er super flot og håber den kommer lige så flot i år eller gerne endnu flottere 🙂

Nu vil jeg bevæge mig ud i den virkelige verden……nyd dagen og den sol den byder på 🙂