Tags

,

Ja ja jeg kender jo romlen og der er dage hvor jeg har intet overskud har til noget som helst. Og sådan en dag har jeg i dag. Det er jo en del af mit nuværende liv og jeg bliver heldigvis bedre og bedre til at tackle de dage. Så jeg kommer nok
ikke vildt meget ud i dag…….disse dage fungere bedst i min stol med tv’et tændt og måske noget hækleri.

Dog fik jeg forbud af lægen mod at hækle en periode pga tennisalbuen og indrømmer gerne det har hjulpet rigtig meget. Men kors det er træls og jeg savner at have noget i hænderne. Men nu får vi se om jeg lader det ligge eller gør et lille forsøg.

Fik dog lige farvet håret og kors det trængte til det. Så nu kan det holde lidt igen. Så skal jeg bare klippes og regner med det bliver i
denne uge.

Jeg vil forputte mig og håber alle andre nyder solen imens vi har den 😊