Tags

, , , , , ,

Hold nu op……jeg måtte kaputilere da temperaturen sneg sig op på 40 grader i min krog og nu er det vist på tide møblerne flyttes ned på den store terrasse. Eller jeg ender nok med at købe nye til den…….selv om de ventede varmepenge åbenbart først kommer i slutningen af maj 😦 Men jeg kan nok få det til at fungere trods alt og de er på tilbud indtil fredag og det ville være dumt ikke at købe dem nu. Det bliver så bord med 2 stole og en bænk og så må jeg i juni købe 2 stole og bruge bænken andet steds i haven. Håber lidt de vælger eller tilbyder at lægge fliser under mit stuevindue for så kan bænken stå der i skyggen. Det kan som ikke bruges til ret mange planter da der står vand de måneder det regner meget og jeg kan heller ikke komme ind og pudse det når jorden er våd…..så egentlig en dum plet at lave bed på. Så jeg må se om jeg kan overtale dem når de kikker forbi for at se på det…..og det er da lettere at lægge de 4-6 fliser end at skulle grave dræn ned.

Men enden blev at jeg har rendt lidt ud og ind i eftermiddag efter at have grillet bagsiden en god times tid. Og har efterfølgende siddet lidt, men ikke ret lang tid af gangen og hallo jeg mangler jo ikke kulør så det går jo nok. Kunne selvfølgelig have sat parasolen op og flyttet den der op men det gad jeg så ikke lige.

Jeg har så rendt lidt rundt med kameraet og taget lidt billeder og denne gang helt ned i knæhøjde. Glæder mig til der kommer flere blomster så der er flere jeg kan fange med linsen og nu kan jeg godt mærke det trækker igen og håber min lillebror kan give mig nogle gode fif med hensyn til min macro-linse så jeg kan komme helt i dybden 🙂

Nu vil jeg se om jeg gider spise et eller andet……eller måske bare nøjes med en proteindrik godt med isterninger. 

Tusindfryd eller hvad man nu kalder dem.

Tusindfryd eller hvad man nu kalder dem.

Mælkebøtte...elser den gule farve.

Mælkebøtte…elser den gule farve.

Liljekonvallerne vokser rigtig godt og snart er der blomster.

Liljekonvallerne vokser rigtig godt og snart er der blomster.