Tags

, ,

Ja klage over vejret det kan man bestemt ikke og allerede nu er her 31 grader i solen og ikke en vind der røre sig. Tror jeg vil bruge en del af dagen på at få sol på bagsiden så den kan følge trop med forsiden 😉

20140428-114357.jpg
Prøve at lægge 4 fliser ud for at se hvor stor terrassen ville blive og det ser ok ud men kunne godt bruge ca 50 mere for den blir optimal og håber med tiden der bliver flere at hente. Det mente formandens kone så jeg krydser finger. Eneste problem er at få lagt dem. Der er ikke rigtig nogen der kan hjælpe mig og er bange for det bliver for hårdt for mig alene. Samt kan jeg ikke helt finde ud af med bunden. Her hjemme laver vi jo en stampet bund af div grustyper som jeg ikke helt har styr på, men i går så jeg lidt af en engelsk have udsendelse og de jævnede som bare den alm bund og bankede dem i vatter med en gummihammer. Så hvad er nødvendigt og hvad er godt nok. Den sidste mulighed ville betyder jeg måske selv kunne klare det men på den anden side hvis det ikke holder er det jo spildte kræfter. Jeg må gå i tænkeboks.

Nu vil jeg nyde solen……..læste lige vi kan forvente SNE i weekenden. Ja ja lad os nu se 😄