Tags

,

Doven dag på langs i solen og kors jeg elsker det. Og elsker endnu mere den flotte brune farve min hud efterhånden har fået 😊

20140426-181815.jpg
Dog brugte jeg lidt tid på at forså mine lave solsikker og de står nu i udeskuret for der stod de skulle mørkspire og har jeg fattet det korrekt betyder det de skal stå mørkt. Og det er der jo der over samt ret lunt. Nu håber jeg de alle kommer op og kan pryde haven senere på sommeren. Mine kartofler har jeg også sat. Dvs nogle af dem, havde en trækasse fra årstidernes grønt og der kom jeg en sort sæk i samt jord og puttede 6 kartofler i samt mere jord ovenpå. Og de står nu på en plet i haven med sol hele dagen og håber de vil gro og give bare lidt nye kartofler på et tidspunkt.

 

20140426-182352.jpg

Nu vil jeg lukke ned og smutte ud i den store verden…….god lørdag aften der ude 😊