Tags

, , ,

Dejligt at vågne op til sol og blå himmel. Nå den sætning har jeg vist brugt før……men den må gerne genbruges. Og et er sikkert at sådan en morgen betyder jeg kan og skal ud i haven.
Jeg havde da heller ikke lavet meget andet end drikke min morgenkaffe samt nydt min morgen proteindrik før jeg havde taget et lynbad og var hoppet i havetøjet.
De tomatplanter jeg havde dyrket på badeværelset kom med mig i haven og blev pottet om i en stor altankasse. Grundet dette valg er at der er en underskål til og jeg kan flytte rundt på den og i dag har den stået i solen for at hærde planterne og nu er de sat i udhuset da jeg gik ind og bliver det godt vejr igen i morgen så kommer de ud igen. Forhåbentlig kan de snart blive ude. Jeg tror dog nok jeg køber nogle planter og en plantesæk til dem for dem jeg selv såede er ikke så kraftige og kan tvivle på om de giver noget særligt. Og jeg vil have tomater i år.
Græsset blev slået endnu en gang og nu ser den ok pæn ud. Det er dog ikke den bedste græsplæne da den ene ende er fyldt med meget mos og den anden med kløver. Mos delen er den der skal laves om til terrasse så pyt med det og jeg gider ikke bruge krudt på at fjerne det. Kløverdelen er fin nok da jeg godt kan lide kløver.

Og så blev det meste af eftermiddagen bare brugt på at slikke sol og det blir jeg aldrig træt af .
Den ene tulipan var sprunget lidt mere ud i dag og det blir det eneste billede her fra denne gang

20140425-171518.jpg