Tags

, , ,

Det er jo ikke vejr til at sidde ude i dag men en tur i haven gør altid godt og nyder at se de fremskridt der hele tiden er der ude. Er dog en smule trist over at jeg fik fortalt at jeg skal ikke dyrke noget spisligt i haven. Jeg har i mange år været bekendt med at grundene her var forurenet efter et gammelt gasværk for mage år siden, men de fik fjernet en masse jord her for en del år tilbage og jeg havde af vore vicevært (han er ganske ny) fået af vide at jeg godt kunne men formanden sagde i går at det var ikke korrekt. Så nu bliver det bed jeg ellers havde planlagt skulle indholde kartfoler, radiser, rabarber mm omlagt til blomsterbed og så må jeg dyrke lidt forskelligt i store krukker og nøjes med det. Dette kan dog også sagtens lade sig gøre men havde været sjovere med det andet.

Dette betød jo så også at mine krydderurter i det gamle hjul ikke duede og da jeg først lige har sat dem i jorden valgte jeg bare at flytte dem over i den zink balje jeg brugte sidste år til formålet og tja det fungerede jo også fint. Vil dog have en særskilt potte kun til purløg da det breder sig meget og jeg bruger det meget og det samme gælder dilden. Og man skal da se det positive i det for nu kommer der til at stå en masse krukker med sjove ting rundt omkring og hjulet bliver fyldt op med farverige blomster 🙂

Fik flyttet mine hvide stedmorblomster op i en af de kurve jeg havde købt og hængt på stakittet. De skulle væk fra plantestenene da der skal andre blomster i der kan pryde hele sommeren og nu kan de hænge der og pryde så længe de er pæne.

Hvide stedmorblomster.

Hvide stedmorblomster.

Et par af tulipanerne er ved at springe ud og jeg tror nok jeg har fået dem blandet lidt fordi jeg har flyttet rundt på dem nogle gange…..men så længe de kommer går det jo nok og det bliver helt sikkert flyttet igen når der kommer jord i det store bed.

Tulipan.

Tulipan.

Tulipan.

Tulipan.

Min lille busk som jeg købte i Aldi sidste år blomster helt vildt og jeg synes den er så yndig. Ved ikke om den bliver større eller bare er en lille plante og den havner nok også i det store bed sådan foran hvor man stadigvæk kan nyde den.

 

 

 

Husker ikke navnet.

Sprite.

 

Skilt fra den plante fra Aldi.

Skilt fra den plante fra Aldi.

Samt er der fuld fart på liljekonvallerne og dem på billedet er kun et lille udpluk af hvad der er kommet op og heldigvis breder de sig og der bliver flere og flere hvert år og dem kan jeg aldrig få for mange af og som man kan se vare det ikke længe inden de blomstre 🙂

Liljekonvaller.

Liljekonvaller.

Sidst men ikke mindst lige et billede mere af min nye Clematis og den flotte hvide blomst den har. Glæder mig til sommer hvor de alle tre kommer i blomst langs stakittet og der bliver et flor af hvide, røde og rosa blomster.

Clematis.

Clematis.

Det var have nyhederne for i dag……håber snart solen vender tilbage så jeg kan komme ud og sidde 🙂

Reklamer