Tags

, , , ,

Hold nu op tiden løber stærkt og påsken er slut og den alm hverdag begynder igen. Nå ja ok mine dage er jo det samme om det er helligdage, ferietid eller bare helt alm dage. Men man ser jo lidt mere til familien i de ikke alm dage og det hygger jeg mig gevaldigt med.

Og havde jeg lavet nok mad til påskefrokosten……det tror jeg da nok lige jeg havde og det endte med vi fik rester senere i stedet for at lave andet mad og de unge kom og spiste rester i dag så nu er det meste væk. Vi startede ved middagstid og holdt på nogle timer for bagefter at rende ned på en stor græsplæne vi har her og spillede stikbold……det vil sige jeg gjorde ikke for det kan jeg ikke, men de andre hyggede sig med det. Da de havde brændt det krudt af de havde blev de sat til at hjælpe mig med at slæbe nogle fliser ind i min have, de var taget op fra en anden have her og var til fri afhentning hvis man kunne bruge dem og der var ca 210 og det passede lige til en terrasse på et stykke græs som jeg havde udset til som  dette sidste sommer, men nu sparede jeg fliser og skal bare finde en der kan ordne bunden for mig og så lægger jeg dem selv. Mon ikke der er en der gerne vil tjene lidt til sommerferien 😀

Nye blomster til have fik jeg også i form af en rosa pæon de ved jeg elsker og så en hvid clematis. Jeg bliver tusind gange mere glad for det end en buket og jeg kan have glæde af det år efter år. Disse blev så plantet i går da gæsterne var taget hjem.

Flisr og nye blomster.

Fliser og nye blomster.

Vi kørte senere en tur på Lysten og fik is og en god går tur, men der var en smule køligt nede ved vandet så vi blev ikke ret længe. Men hyggeligt nok vi fik turen og en is 🙂 (minus mig)

Familien tog hjem i går ved middagstid da ungerne skulle hjem og gøre klar til skolestart i dag, men de kommer snart igen for vi ordnede ikke fliserne denne gang da min bror vil det skal være en smule varmere og det er ok med mig bare det bliver gjort. Resten af min dag gik med bare at flyde og slappe af……jeg bliver træt når der sker meget omkring mig. Men heldigvis på en god måde og jeg har heldigvis mange dage hvor jeg intet behøver at gøre og så kan lade op til en ny gang besøg. Og det fik jeg så også i dag da datteren kom forbi sidst på eftermiddagen og blev til kl 22……de mor/datter timer er guld værd 🙂

Ikke mere nyt her fra……kik ind igen hvis du får lyst 🙂